Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha néha annyira felhúzom magam a barátnőmön, hogy legszívesebben leoltanám hogy: "Te h*lye p*csa anyáddal szórakozz! "?
viszont az esetek többségében a gondolatok tetteket szülnek...
(első voltam)
Szia! Én szívből szeretem a barátnőm, de nekem is megfordulnak néha ilyen gondolatok a fejemben, persze csak a legvészesebb balhéknál, szerencsére ritkán van ilyen.
De akkor sem mondom ki. Mert szeretem. No meg ez a saját érdeked is. Te is szarul éreznéd magad érte. Meg ha folytatódna a kapcsolat a vita után, akkor is megmaradna a rossz emlék és tudná mondani magában, hogy na, most megmutattad a fogad fehérjét...
Emberek vagyunk. Az agresszió a génjeinkben van érzelmeinktől, érzéseinktől függetlenül. De itt említhetném az ösztöneinket is. Nem baj. De a vállaid se akarom megveregetni, hogy "ügyes vagy kisfiam, jó gondolatok". Találd meg a középutat. Türelem és alázat.
"A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad."
Vannak a nő és vannak a h*lye pics*k. Szerencsére az előbbi halmaz a nagyobb.
Kérdező!
Most még szereted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!