Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha néha annyira felhúzom magam a barátnőmön, hogy legszívesebben leoltanám hogy: "Te h*lye p*csa anyáddal szórakozz! "?
"Vannak a nő és vannak a h*lye pics*k. Szerencsére az előbbi halmaz a nagyobb"
Tévedsz. MINDEGYIK, ismétlem mindegyik nő önmagát a különbek közé sorolja, még az is akin a fél város átment, és minden hétvégén mással van a diszkó wc-ben. (Személyes tapasztalat), és ez érthető, mert senki nem fogja magát szídni. Ezzel szemben a szomorú igazság az, hogy nagyon kevesen vannak ma már az igazi NŐK. A nagyobb részük csaj, a maradék meg pitsa. A NŐ-k meg ritkák mint a fehér hollók...
ma 01:10
Egyetértek.
Sajnos ez van.
Forever alone!
21/F
"Tévedsz. MINDEGYIK,..."
Ha nem a diszkóban ismerkednél, akkor elhinnéd, hogy igazam van.
De azzal egyet tudok érteni, hogy a szabad nők halamaza kicsi.
Ha nem adod ki magadból akkor rejtett gyűlölet marad benned őiránta és magad iránt is, amiért hagytad, visszafogtad magad és megalázott. A magad ellen érzett gyűlöleted növeli az undort ami a kapcsolatotok irányába jön belőled.
Én is így voltam vele. Most már nem hagyom magam, de befásultam és kiszerettem az asszonyból!
A lelki terrort nem szabad hagyni! Akár hiszti az akár zsarolás! Amúgy a nőkben van egy olyan faktor mint a kutyákban. Néha le kell őket ordítani hogy tudják hol a helyük, hogy normálisan működjenek és tiszteljenek téged! Ha rendes és engedékeny vagy velük akkor nem fognak tisztelni mint ahogy a kutyák is sz@rnak rád ha kedves vagy velük. Ahhoz hogy leültesd a kutyát parancs kell és nem kérés!
Sajnálatos de a legtöbb nő is ilyen tulajdonságokat mutat!
Szomorú volt ezt nekem is észrevenni, de ez a valóság!
""Tévedsz. MINDEGYIK,..."
Ha nem a diszkóban ismerkednél, akkor elhinnéd, hogy igazam van.
De azzal egyet tudok érteni, hogy a szabad nők halamaza kicsi."
Nem járok diszkóba, és nem ismerkedek ott. A személyes tapasztalatot úgy értettem, hogy melóhelyen megismerkedtem egy lánnyal, aki tök aranyosnak és normálisnak tűnt, rá pár hétre pedig kiderültek róla ezeka dolgok. Ő maga mondta egyrészt, mert büszke volt rá h milyen kapós a pasik között, másrészt többektől halottam is h miket művel. Tudom most jön az h nem diszkós pitsákkal kell ismerkedni. A lány sem az, de a környéken nincs más szórakozási lehetőség. Vannak kocsmák, meg 1-2 kis diszkó. Egyébként kitűnő tanuló.
@előző
A kérdésben szerepel a "néha" szó.
Egyébként meg legyen az egy párkapcsolat, egy baráti vagy vér szerinti családi kapcsolat, mindegyiknek része a viszály, ha akarod, ha nem, nincs olyan, hogy nincsenek viták. És ez így természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!