Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó döntés lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó döntés lenne?

Figyelt kérdés
A barátnőm már egy ideje hanyagol, hideg hozzám, nem érdeklem, folyton "kerül", és flegma. Mondták egypáran hogy én is legyek vele ilyen. Először próbáltam vele megbeszélni, csak azt mondta hogy én látom rosszul.. Aztán én is ilyen lettem vele. Ez már 2 hete. Most le se xar engem :S szerintetek szakítsak vele? vagy mit csináljak? lehet van valakije rajtam kívül?

2012. júl. 8. 20:58
 1/8 AvernusTriad ***** válasza:
100%
2 ember szarik egymásra, micsoda kapcsolat! :O
2012. júl. 8. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Szard le te is. Gyerekes módja a bosszúnak, de hatásos.
 3/8 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy én 16/f ő 17/l és még szeretem
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem megunt téged. Szakíts, ebből jól már nem jöhetsz ki.

21/L

2012. júl. 8. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Dobd ki..
2012. júl. 8. 22:24
 6/8 Réci20 válasza:
Hat igen, várj még pár évet az igazi komoly kapcsoltara. Ezek a lányok soha nem fognak egy fiú mellett leragadni. Válogatnak pár évig, aztán megállapodnak valamikor. Próbálj kedveskedni neki valamivel, amit szeret, vagy egy nem megszokott dologgal. pl. gyertyafényes vacsi. Varázsold el, azt minden lány szereti. ha meg ez sem működik, akkor vagy nem szeret, vagy vmi baja van és így mutatja ki, vagy csak simán feltünési viszketekség.
2012. júl. 9. 07:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Mar rad unt,csak meg gyerek,nem meri megmondani.Ne vedd komolyan..nem kellesz mar neki.Ez egyertelmu.Ha el kezdesz nyomulni,lepattint...ez van..lepj tovabb.Ha beken hagyod hatasosabb,lehet hogy kesobb meg osszejottok.
2012. júl. 9. 08:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret már téged ha ott lehetsz a közelben és még is szar*k rád az már baj.Én másik országbeli sráccal beszélgettem 1 éven keresztül úgy hogy nem is érintettem soha én úgy szerettem de be kellett látnom hogy véget kell vetni ennek mert sosem találkoznánk, nekem még most is rossz de rosszabb lenne ha bizonytalanságban élnék.Nem tudom pontosan hogy csak bódított e vagy tényleg szeretet ő is de a lényeg hogy jobb külön.
2012. júl. 9. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!