Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az a legjobb döntés ha egyszerűen odamegyek Hozzá és elmondom neki?

Figyelt kérdés
a legjobb barátommal szerintem kicsit többek vagyunk mint barátok.. jobb lenne ha odamennék és megmondanám neki h szeretem vagy inkább vezessem rá... esetleg várjam meg míg ő ajánlja fel h járjunk??
2012. júl. 4. 14:00
 1/7 Scotty97 ***** válasza:
Te lány vagy, igaz?
2012. júl. 4. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:

ha ő a fiú akkor neki kéne kezdeményezni

de miből érzed, hogy többek vagytok mint barátok?

miket szoktaok csinálni? vagy csak azért gondolod így mert szereted?

2012. júl. 4. 14:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a lány. Bocsi :$ ez lemaradt.
2012. júl. 4. 14:04
 4/7 Scotty97 ***** válasza:
Nah, szerintem finoman közeledj felé, és tegyél rá kétértelmű megjegyzéseket, hogy bejön neked.
2012. júl. 4. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Menjetek el sétálni üljetek le egy padra te meg ülj olyan közel amennyire csak tudsz és nézzed mosolyogva megállás nélkül. Valószínű meg fogja kérdezni, hogy "mi van?". Mond, hogy semmi semmi és nézzed tovább. Aztán vagy leesik neki vagy nem. Akár a kezeid a vállára is rakhatod. Hidd el nem csinálsz magadból nagyobb hülyét mintha csak úgy elé állnál, hogy járjunk. Sőt... ha nem veszi a lapot akkor még mindig mondhatod hogy csak jó kedved volt.
2012. júl. 4. 14:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!♥
2012. júl. 4. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:

"ha ő a fiú akkor neki kéne kezdeményezni "

Ez hülyeség...

Az kezdeményezzen, aki akar valamit!

2012. júl. 4. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!