Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. 3 éve szakítottam a párommal. Azóta nincs senki, mert én csak úgy jövök össze valakivel ha tényleg igazán kedvelem és komoly kapcsolat lesz belőle. Nagyon nehezen megy számomra az h beleszeressek valakibe, de megtörtént. 3 év után újra szerelmes vagyok. A baj csak az, hogy a srácnak van barátnője. Úgy tudom 2 éve együtt vannak. Nem sokszor találkoztunk vagy 2x, de számomra szerelem első látásra volt :(

Láttam fészes képeket és olyan boldogok. Amitől én eléggé elszomorodok. Soha nem másznék bele a kapcsolatukba. Legközelebb nyáron lesz lehetőségem hogy lássam a srácot.

Szerintetek tépjem ki őt a szívemből vagy várjak rá? Én várnék amennyit csak kell ha tudnám hogy van egy picurka szikrányi esélyem is... de így a bizonytalanra... talán jobb lenne valahogyan kitépni a szívemből és megpróbálni beleszeretni másba. Már jó ideje egyedül vagyok és nem jó ez így. Szeretnék valakihez bújni, valakivel megosztani az életem.

Nem tudom mit tegyek :(

2012. máj. 17. 22:04
1 2
 1/15 anonim válasza:
50%
Próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot. Veszíteni valód nincs. Átérzem a szituációdat.
2012. máj. 17. 22:07
 2/15 anonim ***** válasza:
NEEE, még várj!!
2012. máj. 17. 22:08
 3/15 anonim ***** válasza:

Vannak még jóra való fiúk/férfiak a világon!!!

És nem feltétlenül magamra gondolok.

2012. máj. 17. 22:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem várj rá, ameddig lehet.
2012. máj. 17. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Nincs értelme várni szerintem és mellékesen ha vársz rá azzal rosszat kívánsz nekik,azaz hogy szakítsanak.
2012. máj. 17. 22:15
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges várnod rá, lehet, hogy még 10 évig boldogok lesznek a barátnőjével. (Persze az is megeshet, hogy egy héten belül szakítanak). Ezt nem lehet megjósolni... De én nem várnék rá. Plusz ahogyan kivettem a szavaidból az sem biztos, hogy te tetszel neki, vagy lenne nála esélyed. Ha ez így van, akkor meg duplán felesleges várnod rá.

Keress egy másik srácot, ismerkedj.

Az sem biztos, hogy ha ez a fiú szakítana a barátnőjével és összejönne veled, hogy tartós kapcsolat lenne belőle, hiszen ha ilyen keveset találkoztok nem is ismered rendesen...

2012. máj. 17. 22:19
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem kívánom hogy szakítsanak, de nem tagadom örülnék neki. Kapcsolatot nem tudom felvenni vele. Egy emberen keresztül juthatnék közel hozzá, de az lehetetlen mert ő meg engem szeret sajnos.

Legközelebb csak nyár vége felé láthatom őt. Akkor talán megpróbálhatnám felderíteni a terepet, h tényleg annyira jól megvannak-e vagy megeshet h felfigyel rám és belém szeret. Csak az a baj h annyira hűséges típus szerintem és felelősségteljes. Olyan tökéletes számomra... a fene vinné el :( most szenvedek miatta mint egy óvodás

2012. máj. 17. 22:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Hogy lehet valaki abba szerelmes akit nem ismer.

Ennyi erővel minden lányba szerelmes vagyok, kivéve a nagyon brutális csajokat.

2012. máj. 17. 22:26
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Hogy lehet valaki abba szerelmes akit nem ismer?

Ennyi erővel minden lányba szerelmes vagyok, kivéve a nagyon brutális csajokat.

2012. máj. 17. 22:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan tökéltes miért szakitottatok ? És ha ö boldog most szerintem tovább kéne lépned és nem elszakitani a barátnöjétöl. Bár ha tényleg boldog a mostani kapcsolatában akkor akár nyugodtan beszélhetsz is vele erröl .
2012. máj. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!