Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escalade kérdése:
Mi lenne a legjobb döntés?
Figyelt kérdés
2 éve beszélgetek egy lánnyal msn-en. Az egész úgy indult, hogy felvett, mert tanácsot kértem tőle és aztán egyre többet beszélgettünk, megismertük egymást elég jól. Én kb. 1 hónapja úgy érzem, hogy szeretem őt. Féltékeny leszek, ha fiúról beszél, hiányzik, ha nincs msn-en és nagyon sokat gondolok rá. Néha már a sírás is kerülget, mert nem beszélhetek erről senkivel és neki sem mondhatom meg. Az utóbbi 2 napban meg nagyon magam alatt vagyok, és már az öngyilkosságon is gondolkoztam. Mit csináljak, hogy ne úgy nézzek rá, mint egy nőre, hanem csak mint egy barátra?2012. ápr. 22. 03:27
1/3 anonim válasza:
Semmit nem tehetsz,vagy elmondod és megszakad a barátság,vagy szenvedsz tovább.
Ha elmondod talán ő is így érez,bár az esély szinte nulla.
2/3 anonim válasza:
Hát milenne ,ha fellépnél msn re beszélnél a csajjal közbe felakasztanád magad és közbe szerelmet vallasz neki?! Legalább ha nem-et mond azonnal léphetsz:O
3/3 anonim válasza:
Esetleg mi lenne, ha öngyilkossági gondolatok helyett mondjuk elhívnád valahova? Ha igent mond, minden oké, ha nemet mond, akkor nagy levegőt veszel, és lépsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!