Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb döntés?
20 éves lány vagyok. 3 éve szakítottam a párommal. Azóta nincs senki, mert én csak úgy jövök össze valakivel ha tényleg igazán kedvelem és komoly kapcsolat lesz belőle. Nagyon nehezen megy számomra az h beleszeressek valakibe, de megtörtént. 3 év után újra szerelmes vagyok. A baj csak az, hogy a srácnak van barátnője. Úgy tudom 2 éve együtt vannak. Nem sokszor találkoztunk vagy 2x, de számomra szerelem első látásra volt :(
Láttam fészes képeket és olyan boldogok. Amitől én eléggé elszomorodok. Soha nem másznék bele a kapcsolatukba. Legközelebb nyáron lesz lehetőségem hogy lássam a srácot.
Szerintetek tépjem ki őt a szívemből vagy várjak rá? Én várnék amennyit csak kell ha tudnám hogy van egy picurka szikrányi esélyem is... de így a bizonytalanra... talán jobb lenne valahogyan kitépni a szívemből és megpróbálni beleszeretni másba. Már jó ideje egyedül vagyok és nem jó ez így. Szeretnék valakihez bújni, valakivel megosztani az életem.
Nem tudom mit tegyek :(
Nem csodálkoznék ha lenne egy fiú is akit észre sem veszel.
De hát így kerek ez a szép világ :D
Sok sikert!
"Meg én már nem akarok olyan kapcsolatot ami nem tuti. Eddig két fiúval voltam (úgy h szex). a 3. az utolsó lesz! És ő pont olyan akivel az életemet leélném"
Ugye tudod, hogy ez nagyon gyerekes? Szép dolog a szerelem, de kevés ahhoz, hogy leéld valakivel az életed! Ahhoz el kell viselnetek egymás rossz szokásait egy életen át, és az élet vagy 1000 akadályt fog elétek állítani!
És ne felejtsd el azt sem, hogy az emberek változnak és sokszor a párok nem együtt változnak sajnos vagy nem jó irányba változnak. Nem azt mondom, hogy nem lenne esélyetek arra, hogy örökre együtt legyetek, de ez nem így megy, hogy eldöntöd, hogy a 3. pasival fogod leélni az életedet. És ha elhagy? Vagy te szeretsz ki belőle majd 5 év után mondjuk? Vagy bármi más? Mert ilyesmik megeshetnek... Nem értem honnan veszed, hogy ez a kapcsolat tuti lesz...
Persze, felesleges ilyesmikről beszélni is, mert eddig nagyon úgy néz ki, hogy nem is lesz semmi a dologból.
Szerintem el kellene felejtened és keresned valaki mást, ez lenne a legokosabb.
Igen 14-es, igazad lehet. De sajnos tudod hogy van ez a rózsaszín felhő dolog. Tudom hogy gyerekes a felfogásom, de mindig ilyen módon álltam a világhoz. Fel kéne már nőni :S
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenkinek ment a hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!