Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mi lenne a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe nagyon bele szerettem. Ez még önmagában nem gond... de az a baj, hogy csak barátot lát bennem. És két hónapja párkapcsolatban van. Szeretném kiverni a fejemből de nem megy rettentő nagyon szeretem.

Közel egy hónapja nem beszéltem vele azaz nem tudtam. Azt hittem, hogy nem lesz fájdalmas látni a barátjával való közös képeket. De tévedtem a szívem majd bele szakadt. És azaz átkozott érzésem van, hogy ez az egy hónap csak feledtette vele "testvéri" kapcsolatunk. Bennem volt ez a rossz elő érzet. Nem tudom mit tegyek Nem ő az első akit szeretek, de így és annyira mélyen mint őt még soha senkit. Ebbe bele örülök. Remélem egyszer könnyebb lesz vele lenni, de most a poklok poklába érzem magam. És még fiatal kamasznak sem mondhatom magam. Olyan azánalmas ez az egész helyzet.

2012. júl. 4. 22:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Fiatal kamasz lehet, hogy nem vagy, de tapasztalatlan az igen. Mondd, mégis mit lehet űrülten szeretni valakin, aki nem szeret viszont? Ennyi erővel szerelmes lehetsz egy poszterbe is, tudod, a tmk műhely falán.
2012. júl. 4. 22:20
 2/17 Beviz Elek ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen. Csak az idő segíthet! Majd lesz másik lány, stb stb. Nekem is volt ilyen még gimiben. Ő volt a lehető legjobb! Persze soha nem lehetett köztünk semmi... Suli után teltek az évek, közben persze mindig csajozgattam, jöttek, mentek a lányok. A mai napig ha ránézek a facebook képeire (a csávójával), de már egyáltalán nem szenvedek miatta.
2012. júl. 4. 22:25
 3/17 anonim ***** válasza:

Jézusom, Te nem az én legjobb barátom vagy?

Kopp ugyanez a történet...csak én 2 éve vagyok lassan a párommal. Bár nálunk még az is egy csavar a történetben, hogy korábban az említett legjobb barátomba voltam szerelmes, jó ideig. Próbáltam is neki kimutatni, de nem mert lépni. Akkor vallotta be, mikor nekem már megvolt a párom. De ennek így kellett lennie, és nem bánom!

Én azt tettem, hogy megbeszéltem vele, szakítsuk meg a kapcsolatot, mert ha nem érintkezünk levélben sem, akkor könnyebb lesz elfelejteni.

De még nem megy neki...én sem tudom hogy mikor fognak kopni az érzései...én ebben bízok, és neked is ezt ajánlom.

Mennyire komoly a kapcsolata? Ha esetleg vége lenne, meg kellene neki mondanod, hogy szereted. De ha még hónapok, évek múltán is együtt lesznek, akkor jobb, ha túllépsz rajta.

20/l

2012. júl. 4. 22:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Hogy tapasztalatlan lennék az igen valóban az vagyok. Már az a tény is alá támasztja, hogy kicsivel többször mint egy tucatszor szerelmes voltam. Azaz csak plátói szerelmes. Aminek meg is szenvedem a hátrányát. Ön bizalom nulla. Ön becsülésem sincs. A lánnyal meg valami különleges lelki kapcsolatban vagyok, de a-hoz nem elég, hogy viszonozza a dolgot. Azt hittem, hogy talán ő majd tudni fog értékelni mint férfit, de csak mint testvéri alapon max szóval én a szerelemmel hadi lábon álok. És, hogy ez változni fog-e? Halvány gőzöm sincs róla... Köszönöm az eddigi kommenteket.
2012. júl. 4. 22:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Én is nagyon beleszerettem egy magyarországi lányba, csak itt annyi a különbség hogy én Szlovákiai vagyok és 97 km a távolság. Egyszer már találkoztunk és ő is ugyan annyira szeret engem ahogy én őt. Majd belepusztulok hogy nem lehetek vele, és rettegek attól hogy egyszer elveszítem. De reménykedem abban hogy egyszer ő lesz a feleségem, mert már biztos vagyok abban hogy ő az igazi nekem. Bár nem járunk, mert még csak 14 évesek vagyunk és egyelőre sajnos elég nehéz találkozni a távolság miatt, de NAGYON remélem hogy kitart mellettem amíg be nem töltöm a 18.-at.

Azért írtam le az én helyzetem, mert én is össze vagyok törve lelkileg és nem csak te!!! :'(

A kérdésedre válaszolva pedig azt tanácsolom hogy mond el neki mit érzel iránta, mert nem árt ha tudja az igazságot. A döntés a te kezedben van. Gondolom ti legalább közelebb laktok egymáshoz.

2012. júl. 7. 01:14
 6/17 anonim ***** válasza:
és én lennék Zohan párja :) hát igen, én is remélem. és szerintem is mondd el neki, hohy mit érzel iránta! nekem is volt rá hasonló példa, 8 nap járás volt rá a válasz, aztán kidobott, mint egy darab papírt... de neked drukkolok!!hajrá! és mondom mégegyszer. mondd el neki, hogy mit érzel iránta
2012. júl. 7. 21:31
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... igen 20km re :D hát igen meg gondolom még :D
2012. júl. 8. 22:43
 8/17 anonim ***** válasza:
Jaj de jó nektek, mert közelebb laktok egymáshoz. :-) Már lássa kezdem megtanulni kezelni a távkapcsolatot a lánnyal aki legutóbb írt a kérdésedre. Amint megláttam őt facebookon első látásra belé szerettem, de láttam hogy ki volt téve neki hogy kapcsolatban van. Kb. 1 hétig halogattam ez miatt hogy elmondjam neki hogy szeretem, de sikerült rábeszélni magamat. Persze abban a pillanatban kiderült hogy nem is volt kapcsolatban, csak kitette mert neki így jobban tetszett a családi állapota. :-D Igaz a te esetedben más a helyzet, de bátorság! Mondd el neki. ;-)
2012. júl. 10. 01:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Már lássa= helyesen: már lassan* (álmos voltam)
2012. júl. 10. 01:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Azt tudja, hogy bele szerettem. Csak azt nem, hogy mennyire fáj nekem, hogy ő ezt nem tudja viszonozni. Van neki egy barátja sajna :S persze a fontos, hogy boldog legyen mert lehet, hogy mellettem nem tudna az lenni nem tudom. Csak egy kicsit szerettem volna boldog lenni, nem milliárdokat kértem, csak egy lányt és az őszinte szerelmét, de kinek ez kinek az jut... nekem ez jutott. :S
2012. júl. 10. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!