Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mi lenne a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe nagyon bele szerettem. Ez még önmagában nem gond... de az a baj, hogy csak barátot lát bennem. És két hónapja párkapcsolatban van. Szeretném kiverni a fejemből de nem megy rettentő nagyon szeretem.

Közel egy hónapja nem beszéltem vele azaz nem tudtam. Azt hittem, hogy nem lesz fájdalmas látni a barátjával való közös képeket. De tévedtem a szívem majd bele szakadt. És azaz átkozott érzésem van, hogy ez az egy hónap csak feledtette vele "testvéri" kapcsolatunk. Bennem volt ez a rossz elő érzet. Nem tudom mit tegyek Nem ő az első akit szeretek, de így és annyira mélyen mint őt még soha senkit. Ebbe bele örülök. Remélem egyszer könnyebb lesz vele lenni, de most a poklok poklába érzem magam. És még fiatal kamasznak sem mondhatom magam. Olyan azánalmas ez az egész helyzet.

2012. júl. 4. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem lehet erőltetni. A milliárdokról pedig annyit hogy egy szeretetnek nagyobb súlya van, többet ér és nehezebb adni egy olyan személynek akit nem szeretünk igazán. Szóval fogadd el hogy mást szeret. Egyszer találsz olyat aki viszonozni fogja, mert mindenkinek van párja. Tuti van neked is. Én sem hittem volna még pár évvel vagy hónappal ezelőtt hogy egy magyarországi lány fogja rabul ejteni a szívemet és tessék. Már biztos vagyok benne hogy ő életem párja, mintha csak ő lenne az egyetlen lány az egész világon nekem ő olyan. Pótolhatatlan. Fel a fejjel. Én is jártam már így. Szenvedtem párszor mire rátaláltam erre a lányra. Te is bármikor megtalálhatod csak a megfelelő időben a megfelelő helyen kell lenni. Én véletlenül találtam rá ezen az oldalon. :)
2012. júl. 10. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
és megmondtam Zohan-nak a nevem és bejelölt facebook-on. de Zali, ez kölcsönös :) <3
2012. júl. 11. 19:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Tudom nyuszi. 
2012. júl. 11. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Gondolom nem számítottál arra hogy itt fogok beszélgetni a barátnőmmel. :D Azért remélem hogy hasznosnak bizonyultak a válaszaim. :)
2012. júl. 11. 23:23
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem hasznos volt, de ő tudja :)
2012. júl. 12. 18:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat :)
2012. júl. 12. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2012. júl. 12. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!