Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi lenne a legjobb döntés?
Van egy lány akibe nagyon bele szerettem. Ez még önmagában nem gond... de az a baj, hogy csak barátot lát bennem. És két hónapja párkapcsolatban van. Szeretném kiverni a fejemből de nem megy rettentő nagyon szeretem.
Közel egy hónapja nem beszéltem vele azaz nem tudtam. Azt hittem, hogy nem lesz fájdalmas látni a barátjával való közös képeket. De tévedtem a szívem majd bele szakadt. És azaz átkozott érzésem van, hogy ez az egy hónap csak feledtette vele "testvéri" kapcsolatunk. Bennem volt ez a rossz elő érzet. Nem tudom mit tegyek Nem ő az első akit szeretek, de így és annyira mélyen mint őt még soha senkit. Ebbe bele örülök. Remélem egyszer könnyebb lesz vele lenni, de most a poklok poklába érzem magam. És még fiatal kamasznak sem mondhatom magam. Olyan azánalmas ez az egész helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!