Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltunk és jelenünk van, jövőnk lesz-e vajon?
Sziasztok!
Párommal 3,5 éve vagyunk együtt. Visszagondolva nagyon hosszú idő. Azonban most rádöbbentünk hosszas rágódás után, hogy így nm mehet tovább, tudni kell, hogy sokáig mindketten a szőnyeg alá söpörtük a problémákat. Történetünk nem egyszerű. Az első időszak a szüleimmel való "csaták" töltötték ki a mindennapjainkat, így igazából az volt az elsődleges, hogy együtt tudjunk lenni. Ennek kb. 1,5 év után lett vége. Akkor még nem is iagzán gondoltunk arra, hogy mennyire különböző elképzeléseink tudnak lenni az élet területein. A következő másfél év szólt arról, hogy elvileg minden rendben volt, valójában közel sem volt így. Már együtt lehettünk, azt tehettük, amit szeretnénk. De nem mondtuk, ha nem értettünk egyet, nem szóltunk. Érzelmileg ez kihatott mindkettőnkre, főleg akkor szembesültünk ezzel, amikor nekem választás elé kellett állnom a tanulás terén, hiszen szüleim és az én elképzelésem nem egyezett. Ez nagyon kihatott a kapcsolatunkra, kölcsönösen nem figyeltünk egymásra, csak voltunk egymás mellett. Furcsa mód, egyedül szexuális életünk nem sínylette meg ezt, sőt... Az elmúlt félévben sokat beszélgettünk a jelenlegi helyzetről, a különböző elképzelésekről... rádöbbentem, hogy aggasztó a helyzet.
4,5 év a korkülönbség, én most 19 éves lány vagyok. Még nem tudtunk anyagi és más okok miatt összeköltözni, de dolgozunk rajta, mert mégiscsak lakva ismerkszik meg az ember. A helyzet az, hogy mindketten erős jellemmel vagyunk megáldva, és így elég nehéz a döntési helyzetekben. Nagyon nem akar megalkudni egyikőnk sem, nem is várhatjuk el egymástól. Viszont azzal mindketten tisztában vagyunk, ha nem tudunk összecsiszolódni, az később fatális hibává válhat. Ez lesz az első év, hogy közösen megyünk nyaralni kb. egy hétre, eddig barátokkal jártunk. Ez egy nagy próbatétel lesz, az már biztos, hogy ha valamelyikőnk távol van, akkor hiányzik, szerelem van. Legalább rádöbbentünk, hogy valami nincs rendben.
Nem akarok ennyi idő után csak úgy otthagyni egy kapcsolatot, sok mindenen keresztül mentünk, de tisztában kell lenni a realitásokkal.
Mindenkinek szívesen várom a véleményét, főleg azoktól, akik voltak hasonló cipőben!
Köszi előre is a kommenteket, remélem, tudtok segíteni ebben a problémában.
Ismerős a szituáció, én is amíg szerelmes voltam az exbe nem vettem észre a különbségeket. sem értékrendben, sem véleményben, stb.
szintén két erős jellemről van szó - és ennél súlyosabb, hogy nem egyformán kezelte a dolgokat - azaz azt várta volna, hogy én változtassak azon, ami neki nem tetszik, de ő ugyanezt nem tette meg.
Amikor a szerelem elmúlt nem működött tovább, jöttek a feszültségek, és elválás lett a vége.
Ha ez segít bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!