Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így van?

Figyelt kérdés
Egy pasi legyen gyengéd,ugyanakkor erős, és gazdag? Tényleg ennyire fontos a pénz a nőknek?
2012. júl. 20. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
NEM!
2012. júl. 20. 21:16
 2/14 anonim ***** válasza:
nem
2012. júl. 20. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:

A pénz nem minden nőnek fontos.

A legyen gyengéd meg legyen erős pedig alap.Sajnos manapság egyre fontosabb az is ,hogy nézzen ki jól.Mert a csúnyábbaknak esélyük sincs:S

2012. júl. 20. 21:25
 4/14 Hole Hunter ***** válasza:

Mondhatnak bármit...igenis fontos. Ugyanis abból élünk, ha eddig nem tűnt volna fel a többieknek.

Üdv.

2012. júl. 20. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:

1. pasi: gyengéd, erős, jóképű, bejön a nőnek, PÉNZES

2. pasi: gyengéd, erős, jóképű, ugyanannyira tetszik a nőnek mint az 1., belsőre is, külsőre is, de nincs munkája/szegény

99,99% hogy ha külsőre és belsőre is ugyanannyira bejön valaki egy nőnek, a pénzest választja.

Elvégre, ha gyerekről van szó, az anyagi biztonság mindennél lényegesebb.

De ha nincs is szó babáról, akkor is: mozi, színház, étterem... mind pénz. És hidd el, oké hogy egy nő megérti ha valaki nem olyan gazdag pl. kenyeret esztek heti 5ször reggelire-vacsorára... na de melyik nő nem vágyna inkább éttermi vacsorára?

2012. júl. 20. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:
2012. júl. 20. 21:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Akinél nem így van, az már 20évesen férjhez megy, vagy nem szép.
2012. júl. 20. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt ilyen helyzet és én a 2.at választottam!De elárulom mindenkinek hogy megbántam!!Miért?Mert amíg 0ftja volt iszonyat szeretett el is akart venni,ahogy lett munka jól keresett totál kifordúlt magából!odáig fajult hogy minden kis piti kifogással szakítani alarr velem.És akkor bele gondoltam!Na most nem a gazdaggal jártam volna jobban?Aki mindent meg vett nekem aki tenyerén hordozott aki velem tervezte jövőjét?Ha megszegényedett volna akkor meg jobbamn értékelt volna hogy ígyis vele vagyok!megfogadtam hogy többé csak gazdag hapsival jövök össze!mert álszent a többi!erről ennyit lehet tiltakozni de ez így van minden lánynak legyen ez tanulságos!
2012. júl. 20. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyszer egy statisztikát olvastam arról, hogy a nők jelentős részét felizgatja az öltöny, a drága cuccok, szóval a gazdagság.
2012. júl. 20. 22:30
 10/14 anonim ***** válasza:

# 8/9 logikus gondolkodása:

"megfogadtam hogy többé csak gazdag hapsival jövök össze!mert álszent a többi"

Ez meg hogy következik abból, hogy a gazdag fordult ki magából és dobott ki ?

Még egyszer így akarsz járni?

Tanulj már meg gondolkodni, mert minden csávó ki fog semmizni.

2012. júl. 20. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!