Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Küldjem el? Mit csináljak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldjem el? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

3 éve megismertem egy srácot. Jó ismerősök lettünk együtt jártunk bulizni meg ilyenek. Neki akkor ért véget egy hosszú kapcsolata ahol a lány iszonyatos módon vágta őt át.

Azóta nem járt senkivel,sőt még szexuális kapcsolata sem volt,buliba volt hogy a szemem előtt küldött el egy szép lányt,aki simán meglehetett volna neki.

Ezzel a sráccal 1 hónapja összejöttünk,ő "udvarolt" fél éven át. Az utóbbi 2 hétben minden nap együtt aludtunk. Múltkor rákérdeztem,hogy érez e irántam valamit.Azt mondta hogy kedvel,de egyenlőre ennyi és nem hiszi hogy valaha még szeretni tud valakit.Elmondta hogy még egy szemernyit sem bízik bennem.

Ez a bizalmatlanság és az érzékes elutasítása azért van mert a régi csaj valóban durva dolgot csinált.

Szerintetek érdemes vele így folytatni?

Amúgy azért csodálkozom azon,hogy nem érez semmit,mert fél évig ő hajtott rám,nagyon akart. Nagyon jól elvagyunk ,nincs semmi gondunk és rendesen is bánik velem.Minden este meglep valami aprósággal,csoki ilyesmi,nappal pedig sms-t ír.

Ti várnátok,hátha alakulnak az érzelmek és a bizalom vagy elküldenétek?

25/L 28/F

2012. júl. 20. 01:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom a viselkedése alapján, hogy magának sem meri bevallani, hogy szerelmes, az előző barátnője miatt. Velünk ugyanez volt, barátom az első az első 1-2 hónap környékén azt mondta, hogy nem szeret és nem is hiszi, hogy valaha tudna szeretni. Én mégis vele maradtam, mert már akkor nagyon szerettem, próbáltam nem gondolni rá, hogy mit mondott és csak "sodródtam az árral". Most már lassan 2,5 éve vagyunk együtt. Mondja és érezteti is, hogy imád, engem szeret a világon a legjobban, sokkal jobban, mint ahogy másokat szeretett és velem szeretné leélni az életét.

Szerintem ha te szeretnéd ezt a kapcsolatot, akkor adj neki még pár hónapot, hátha megnyílik. Lehet, hogy ha azt érzi, hogy ezek ellenére sem hagyod ott, akkor könnyebben megbízik benned.

Nekem megérte várni.

20/L 23/F

2012. júl. 20. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!