Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Küldjem el? Mit csináljak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldjem el? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

3 éve megismertem egy srácot. Jó ismerősök lettünk együtt jártunk bulizni meg ilyenek. Neki akkor ért véget egy hosszú kapcsolata ahol a lány iszonyatos módon vágta őt át.

Azóta nem járt senkivel,sőt még szexuális kapcsolata sem volt,buliba volt hogy a szemem előtt küldött el egy szép lányt,aki simán meglehetett volna neki.

Ezzel a sráccal 1 hónapja összejöttünk,ő "udvarolt" fél éven át. Az utóbbi 2 hétben minden nap együtt aludtunk. Múltkor rákérdeztem,hogy érez e irántam valamit.Azt mondta hogy kedvel,de egyenlőre ennyi és nem hiszi hogy valaha még szeretni tud valakit.Elmondta hogy még egy szemernyit sem bízik bennem.

Ez a bizalmatlanság és az érzékes elutasítása azért van mert a régi csaj valóban durva dolgot csinált.

Szerintetek érdemes vele így folytatni?

Amúgy azért csodálkozom azon,hogy nem érez semmit,mert fél évig ő hajtott rám,nagyon akart. Nagyon jól elvagyunk ,nincs semmi gondunk és rendesen is bánik velem.Minden este meglep valami aprósággal,csoki ilyesmi,nappal pedig sms-t ír.

Ti várnátok,hátha alakulnak az érzelmek és a bizalom vagy elküldenétek?

25/L 28/F

2012. júl. 20. 01:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy én mit érzek és mennyire akarom őt. Ha nagyon, és megéri várni, akkor várnék. Ha nem, akkor nem.
2012. júl. 20. 01:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Mivel 3 éve ismerem, jó embernek tartom és tudom hogyha szabadjára tudná engedni az érzéseit akkor nagyon tudna szeretni.

Egész este ölelget,moziba megyünk,nevetünk...

Oké,megértem hogy pasi,de ha én nem szeretek valakit nem hajtok rá fél évig,viszek neki kisebb ajándékokat és nem ölelgetem egész este... ti értitek?

2012. júl. 20. 01:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szerelmes, csak maga sem tud róla, vagy nem meri bevallani magának sem. Amúgy hallottam hasonló sztorit, szerelem lett a vége.

Neked kell tudnod, hogy megéri-e kockáztatni, hisz vagy beléd szeret végül, vagy nem, miközben te esetleg teljesen beleszeretsz, rámegy az időd, stb.

2012. júl. 20. 01:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Építőiparban dolgozik,5 kor kel minden nap és este 7-8 között érnek haza,eszik megfürdik és utazik még hozzám 40 percet.Azt nem mondanám hogy a szex miatt lenne velem,mert mire az ágyba kerülünk leteszi a fejét hozzám bújik és már alszik is olyan fáradt, szex csak hétvégén van.
2012. júl. 20. 01:31
 5/11 anonim ***** válasza:
lehet h meleg.. tényleg bocsi ..csak úgy belegondolva ..3 év ..nem szeret téged ..és mégis ..
2012. júl. 20. 01:41
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
tényleg sajnálom ..bocsáss meg .. csak úgy ez ugrott be ..
2012. júl. 20. 01:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Az hogy meleg kizártnak tartom, az öccséről kiderült hogy az,2 éve nem szól hozzá egy szót sem.
2012. júl. 20. 01:43
 8/11 macilány12 ***** válasza:
# xd erre én csak azt válaszolom neked (türelem rozsát terem) de egyre vigyáz ne sürgesd.
2012. júl. 20. 01:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj vele,nem hiszem,hogy átfog verni.Nevárd át te se..
2012. júl. 20. 02:26
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Off: Nagyon rendes ember lehet, ha a testvérével így bánik.

On: Ha velem csinálná mindezt, én azt hinném, hogy kelleti magát. Vagy azt akarja, hogy te jobban beleszeress, mint ahogy esetleg ő szeret téged, mert akkor ő van nyerő helyzetben. (Annál van az irányítás, akit kevésbé érdekel a kapcsolat.)

2012. júl. 20. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!