A lányom barátja nem hajlandó hozzánk alkalmazkodni. Beszéljek vele, vagy egyszerűen küldjem haza?
Ne haragudj, csúnyát fogok mondani, de ez a srác egy élősködő. :S
Fel nem foghatom, szülő létetekre, hogy engedhettétek ennyire elfajulni a dolgokat. Milyen jogon gondolja, hogy egy családban - aminek ráadásul nem is a tagja -, ő dirigáljon, megszabja a mindennapjaitokat. Gondolom, a szállásért meg a kajáért nem fizet semmit...
Jómagam 23 éves lány vagyok, de meg sem fordulna a fejemben, hogy a családomra erőszakoljam a barátomat. Elég egyszer megengedni egy ilyet, utána nem lesz megállás. Persze, ezt azokra a fiúkra/lányokra értem, akik visszaélnek a szülők jószándékával, mint ahogy ez az "aranyos" srác is.
Ha a lányod helyében lennék, biztosan páros lábbal repülne a fiú. Nem tiszteli a családom és a magánügyeimet(sms stb.), nem enged szórakozni, és önző. Ennyi nekem elég lenne a soha viszont nemlátáshoz. :)
Ez nem rendes fiú,rugjátok ki a francba!
Eddig is lakott valahol,menjen oda.Ilyen szinten legyen valaki bunkó!
Tudod,ha a lányod ezt elviseli,nagyon rossz élet vár rá ez az ember mellett.Potyás ,neveletlen hülye.És az évek múlásával ezek a tulajdonságok csak felerősödnek,sohasem múlnak.Ha boldognak szeretnéd tudni a lányodat,akkor ezt az alakot messzire kellene paterolni tőletek.
Tapasztalatból beszélek,sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!