A lányom barátja nem hajlandó hozzánk alkalmazkodni. Beszéljek vele, vagy egyszerűen küldjem haza?
Ez a fickó szerintetek normális??
Mentsétek meg tőle a lányotokat!
Szerintem ami rendes benne: 6-kor kel, megy dolgozni, este 7-kor jön haza, tehát nem egy lusta gyerek. Aki 6-kor kel, annak bizony aludnia kell.
Ami nem rendes benne: elolvassa az sms-eket... Levéltitok megsértése bizony elég gáz...
Viszont: tetszik vagy sem, nekem úgy tűnik hogy ez a srác egy domináns hím, aki átalakítja környezetét. Csak úgy tudtok ellene tenni, ha beszálltok a dominanciaharcba és felvállaljátok a konfliktust. Ezzel viszont ti is olyanná váltok amilyen ő. Persze meg lehet magyarázni hogy ki mit miért tesz, de ezt nem csak ti ("miénk a lakás"), ő is meg tudja magyarázni ("hatkor kelek, megyek dolgozni"). Még egy megoldás az ilyen helyzetekre a megelőzés, ez viszont a lányodnak nem teszett volna.
küldd el a bús fenébe! a lányodnak is jobbat teszel vele...
egyáltalán belead valami a rezsibe, kajába??? ha nem, akkor még élősködő féreg is, nem csak tapló...
Már ne is haragudj, de én kerek-perec megmondanám a srácnak : NÁLATOK ez a rendszer, vagy alkalmazkodik hozzá, vagy ne lakjon nálatok!
A lányodnak ő még nem a férje, semmi joga nincs korlátozni (mellesleg akkor sem, ha a férje lenne!)...
Ha a lányoddal együtt akar lakni, akkor vegyen ki egy albérletet költözzenek oda és éljenek a saját kedvük szerint!
És még azt mondod, hogy ez egy normális fiú egyébként???
Szerintem meg egy totál idióta!!! (A beteges féltékenysége sem normális!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!