A lányom barátja nem hajlandó hozzánk alkalmazkodni. Beszéljek vele, vagy egyszerűen küldjem haza?
Azt mondta, nem szeretne engem azzal terhelni, hogy az ingeit én vasaljam ki. Ezeket az anyukája megcsinálja, ő pedig otthon fürdik és öltözködik. ha ő gy szeretné, nem kényszeríthetem rá, hogy itt lakjon.
3 szobánk van. Egy a miénk, egy az unokámé, egy a lányomé. Mind3 szobában van gép. A fiú nyugodtan olvashat, ehet, tévézhet vagy beszélgethet velünk, amíg a lányom gépezik. Csak megnézi az emailjeit, iwiwjét, és van, amikor a leckét is ott csinálja meg, majd kinyomtatja. Vagy ha beteg az osztálytársa, vele beszélget kicsit, elmeséli mi volt a suliban, ilyesmi. Ez kb. másfél óráig tart. Tanulni tud tőle a lányom, ha nem végez.
"A lányom nem mehet el a barátaival, ha valaki ír neki sms-t, a barátja olvassa el először."
Akár mennyire szent ember, ez nem normális.
Meggyőződésem, hogy csak miattatok "fogja vissza magát". De mi lesz házason, külön lakásban?
Amiket felsoroltál,mint jótulajdonságait,azok szerintem a legtermészetesebbek egy olyan embertől,aki ott alszik minden éjjel Nálatok.
Akárhogy is nézem-amellett,hogy biztos szeretik egymást a lányoddal-,de itt egy önkényúrról van szó.Nem véletlen,hogy az anyukája párjával mindegy mi miatt,cigifüst!!:):):):nem bír el.Mindig az erősebb kutya b@szik alapon inkább elvonul arról a terepről.
Mert Nálatok nincs olyan ellenállás az ő akaratával szemben.
Csak azt tudom mondani,hogy ez a tipus az idő múlásával egyre rosszabb lesz.
Ha az anyukája nem tanította meg neki az alkalmazkodás fortélyait,Te belegebedhetsz,akkor sem fogja elfogadni Tőled.
Hamarabb fordítja ellenetek a lányodat,mintsemhogy engedjen.:(:(:(:
Úgy beszélj vele, hogy mindketten, a lányod és a barátja is ott van.
Teljesen őszintén, így, ahogy a felvezetődben írtad mond el nekik, illetve külön a fiúnak, amit neki címzel, az aggályaidat.
Vannak dolgok amiket érdemes a családi béke, vagy a normális emberi kapcsolatok érdekében, szőnyeg alá söpörni vagy túllépni rajta...de van amin csak a közvetlen, leplezetlenül őszinte kommunikáció segít.
Szerintem ez az a helyzet.
Végignézni egy felnőtt nőnek és anyának -akinek sokkal több élettapasztalata van, mint a gyermekének-, hogy a lányát egy megkapóan arrogáns fiú terelgeti, nem könnyű helyzet.
És véleményem szerint egy lányát féltő ember ebbe bele is szól, vállalva az átmeneti népszerűtlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!