A lányom barátja nem hajlandó hozzánk alkalmazkodni. Beszéljek vele, vagy egyszerűen küldjem haza?
Egy idős vagyok a lányoddal, és én biztosan nem lennék hajlandó elviselni ezt a viselkedést. Az még hagyján, hogy a lányoddal mit fog művelni ha összeházasodnak/összeköltöznek, de majd az unokáiddal mit fog művelni, hiszen azok még kicsi magatehetetlen babák lesznek akik még annyira se tudnának szembeszállni vele!
Jobb lenne ezeknek a dolgoknak még idejében elébe menni, hiszen ennél már csak egyre komolyabb lesz.
Hát, szerintem ez a fiú nemhogy rendes, de egyenesen pofátlan és zsarnok. Óvd tőle a lányodat és magatokat is! Képzeld el, ha most, a szemetek előtt így zsarnokoskodik a lányotok fölött és - már bocsánat, de a leírásodból így látom - fölöttetek is, hogyan viselkedne majd később?!
A helyedben gyorsan beszélnék a lányommal - bár őszintén megmondom, meglep, hogy őt nem zavarja a párja tiszteletlen viselkedése -, és szerveznék egy beszélgetést a fiúval, amikor finoman, de elmondanám, hogy az én házamban mi merre hány méter, amennyiben nem tetszik, lehet anyukánál otthon lakni. Már csak a lányod érdekében se engedd, hogy ez a fiú túlságosan magas lóra pattanjon ebben a kapcsolatban!
23 éves srácként még az is öröm számomra ha a barátnőm (21)két hetente itt aludhat 1-2 éjszakát. Ez is kedves Tőlük, ez is becsülendő. Anyáékat nem akarom anyagilag többel terhelni (ugye plusz egy főre főzni, villany, víz díjat fizetni stb. fél évig kicsit már sok lehet) Azon kívül, ha vendég van nálunk, mindegy, hogy ez rokon vagy barátnő, vagy akárki, az ember nem feltétlenül úgy pihen ahogy akar, nem biztos hogy belefér a délutáni szunya és ehhez, nem mondja neki szívesen hogy egyél vajas kenyeret, ha néha nincs kedve főzni stb. Úgy gondolom, hogy a kis dolgokat is értékelni kell, de ez a srác úgy néz ki sz@rik a napi rutinra pedig igen csak össze kellene, hogy húzza magát és kezet lábat csókolni, hogy egy hónap után nem lett kib@szva...
Gondolom rezsibe nem ad, kajába nem ad, amellett meg ugat mint egy báró úr...menjen haza és az anyjánál követelőzzön meg otthon ugasson, helyesen gondolod!
Szerintem.
F23
Ez nem normális dolog, nem tiszteli a lányodat és titeket sem. Boldog vele a lányod, te ezt biztos látod, hogy virul mellette vagy kókadozik.
Szerintem nem igazán "kap levegőt" mellette a lányod, ha az sms-t is a fiú olvassa el előbb és nem mehet el a barátaival fiatal még a lányod!!!!
Neki még most kellene élni, mi lesz így később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!