Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek alapján van okom féltéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján van okom féltékenységre, vagy csak én vagyok paranoiás?

Figyelt kérdés

barátommal 1,5éve járunk.

most 1hete angoltanárhoz jár, általánosból ismeri a lányt, sosem jártak meg semmi, csak látásból ismerte.

Barátom szeretne nyelvvizsgázni, így heti 2alkalommal 1,5-1,5órát jár át hozzá.

Mondta hogy kedves meg jófej a csaj, meg is mondta a nevét, megnéztem közösségin, kicsit féltékeny vagyok.

De mondta hogy semmi okom rá, engem szeret, és tanulni jár át hozzá, ne kombináljak.

tegnap barátomnál voltam, megvártam mig végez a lánynál, addig nála maradtam dumáltam az apjával stb. És barátom hazajött és vörös csíkos volt a nyaka, 1 foltban.

Kérdeztem mi ez mondta h megvakarta, egyből arra gondoltam, h biztos a csaj összekarmolta, meg összeharapdálta, persze ezt nem mondtam neki... de mindig ilyenekre gondolok... :(

Meg mondja h a csajjal levélben egyeztetnek fb-n hogy kinek mikor jó az időpont, mikor angolozzanak. De előttem olvassa a levelet, meg előtte lép be fb-re is.

Mégis féltékeny vagyok.

2012. júl. 19. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Paranoia. Bizonyítékokat keresel rá, hogy megcsal? Ne csináld.
2012. júl. 19. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hány évesek vagytok?

Valahogy úgy sejtem, még tinik. Gondolj bele, mit fogsz csinálni, ha a barátod elmegy valahova dolgozni, ahol lesznek kolléganői is? Azon is féltékenykedni fogsz, hogy biztos minden nap ebédszünetben a mosdóban hetyeg minden nővel? Ne viccelj már...

A barátodnak igaza van. Ne féltékenykedj, mert a pasik többsége előbb-utóbb ettől besokall. Mégsem zárhatod be egy szobába, hogy még véletlen se találkozhasson rajtad kívül bármilyen nőnemű egyeddel...

2012. júl. 19. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Üzenném a barátodnak, ha volnál szíves átadni neki, hogy komoly bajok lesznek, készüljön rá, tudjon róla, hogy egyszer innen valószínűleg menekülnie kell. Mert ha ennyire féltékeny vagy, erről nem lehet leszokni, csak nagy akaraterővel. Ha nem teszel ellene, a helyzet csak rosszabbodni fog. Voltam már iyen helyzetben, és csak a magam nevében szólnék, nyugodt ember vagyok, de a világból ki lehetne zavarni ilyen komplex féltékenykedési koncepciókkal.
2012. júl. 19. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Évek óta tanítok angolt, de szerencsére még egy féltékenykedő barátnő/feleség se keresett meg.

Az összes bizonyítékot felsoroltad, hogy miért alaptalan a féltékenykedésed. Viszont jó úton jársz afelé, hogy ha a barátodnak eddig nem fordult meg a fejében másik nő gondolata, akkor most te magad lökdösd arrafelé.

Ideig-óráig jó pofát fog vágni hozzá, aztán egyszer besokall és kiteszi a szűrödet.

2012. júl. 19. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!