Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján van okom féltékenységre, vagy csak én vagyok paranoiás?
barátommal 1,5éve járunk.
most 1hete angoltanárhoz jár, általánosból ismeri a lányt, sosem jártak meg semmi, csak látásból ismerte.
Barátom szeretne nyelvvizsgázni, így heti 2alkalommal 1,5-1,5órát jár át hozzá.
Mondta hogy kedves meg jófej a csaj, meg is mondta a nevét, megnéztem közösségin, kicsit féltékeny vagyok.
De mondta hogy semmi okom rá, engem szeret, és tanulni jár át hozzá, ne kombináljak.
tegnap barátomnál voltam, megvártam mig végez a lánynál, addig nála maradtam dumáltam az apjával stb. És barátom hazajött és vörös csíkos volt a nyaka, 1 foltban.
Kérdeztem mi ez mondta h megvakarta, egyből arra gondoltam, h biztos a csaj összekarmolta, meg összeharapdálta, persze ezt nem mondtam neki... de mindig ilyenekre gondolok... :(
Meg mondja h a csajjal levélben egyeztetnek fb-n hogy kinek mikor jó az időpont, mikor angolozzanak. De előttem olvassa a levelet, meg előtte lép be fb-re is.
Mégis féltékeny vagyok.
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Valahogy úgy sejtem, még tinik. Gondolj bele, mit fogsz csinálni, ha a barátod elmegy valahova dolgozni, ahol lesznek kolléganői is? Azon is féltékenykedni fogsz, hogy biztos minden nap ebédszünetben a mosdóban hetyeg minden nővel? Ne viccelj már...
A barátodnak igaza van. Ne féltékenykedj, mert a pasik többsége előbb-utóbb ettől besokall. Mégsem zárhatod be egy szobába, hogy még véletlen se találkozhasson rajtad kívül bármilyen nőnemű egyeddel...
Évek óta tanítok angolt, de szerencsére még egy féltékenykedő barátnő/feleség se keresett meg.
Az összes bizonyítékot felsoroltad, hogy miért alaptalan a féltékenykedésed. Viszont jó úton jársz afelé, hogy ha a barátodnak eddig nem fordult meg a fejében másik nő gondolata, akkor most te magad lökdösd arrafelé.
Ideig-óráig jó pofát fog vágni hozzá, aztán egyszer besokall és kiteszi a szűrödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!