Ez okot ad a féltékenységre? Te féltékeny lenél?
a barátommal távkapcsolatban élünk és megbízunk egymásban, soha egyikünk sem volt komolyabban féltékeny(maximum egy kicsit de csak egészséges mértékig). Két napja vendég(couch surfer, tehát nem ismeri ő sem) jöttek volna lakni egy barátnőmhöz, de neki el kellett váratlanul utaznia, és kérte, h hadd aludjon nálam egy fiú. Mondtam, h persze, mert már régóta szeretnék beszállni ebbe a "mozgalomba". Itt is aludt a fiú, sokat voltunk együtt, elmentünk este sétálni, mert látni szerette volna a várost. Ezen kívül h kedves voltam vele semmi nem történt, külön szobában aludt, meg szerintem semmi olyan nem volt, ami kicsit is túllépne bármilyen baráti határt, de mégiscsak vele voltam egész este és a barátomnak szóltam h nem tudok vele telefonálni. El fogom neki mesélni h mi volt, és nem gondolom h bármi olyan is lett volna, ami okot ad a féltékenységre, de ha belegondolok, h ez fordítva van, h ő tölti az egész estéjét egy külföldi csajjal, akkor kicsit rossz érzésem támad. Hülyeség ez? Szerintetek ez szemétség a barátommal szemben? Tudni h kell h az exem full féltékeny volt és most új nekem, h ő nem az, de mégis félek h a szíve mélyén rosszul esik neki. Nektek rosszul esne?
köszi
21L
Nekem nagyon rosszul esne es feltekeny is lennek.
Fuggetlenul attol, hogy tortent-e valamı.
Alapvetően nem lenne ez probléma, mert csak a barátnődnek segítettél, semmi nem történt. A probléma az lehet, hogy emiatt nem tudtál a barátoddal telefonálni. Szerintem 5 perced simám lehetett volna, amíg gyorsan felhívod, és elmeséled neki a helyzetet, de akár több is, hiszen az az ismeretlen srác tuti megértette volna. A másik, hogy én azért előtte biztosan megkérdeztem volna a barátomat, hogy zavarná-e,ha ilyesmivel segítek a barátnőmnek.
22L
"a barátommal távkapcsolatban élünk és megbízunk egymásban"
tényleg? hol itt a bizalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!