Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek alapján van okom féltéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján van okom féltékenységre, vagy csak én vagyok paranoiás?

Figyelt kérdés

barátommal 1,5éve járunk.

most 1hete angoltanárhoz jár, általánosból ismeri a lányt, sosem jártak meg semmi, csak látásból ismerte.

Barátom szeretne nyelvvizsgázni, így heti 2alkalommal 1,5-1,5órát jár át hozzá.

Mondta hogy kedves meg jófej a csaj, meg is mondta a nevét, megnéztem közösségin, kicsit féltékeny vagyok.

De mondta hogy semmi okom rá, engem szeret, és tanulni jár át hozzá, ne kombináljak.

tegnap barátomnál voltam, megvártam mig végez a lánynál, addig nála maradtam dumáltam az apjával stb. És barátom hazajött és vörös csíkos volt a nyaka, 1 foltban.

Kérdeztem mi ez mondta h megvakarta, egyből arra gondoltam, h biztos a csaj összekarmolta, meg összeharapdálta, persze ezt nem mondtam neki... de mindig ilyenekre gondolok... :(

Meg mondja h a csajjal levélben egyeztetnek fb-n hogy kinek mikor jó az időpont, mikor angolozzanak. De előttem olvassa a levelet, meg előtte lép be fb-re is.

Mégis féltékeny vagyok.

2012. júl. 19. 13:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ne mard el magad mellől a féltékenységgel, inkább legyél olyan jó barátnője, hogy eszébe se jusson más csaj.
2012. júl. 19. 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenységed felesleges...igaza van az elsőnek, legyél olyan kedves, vidám, odaadó, hogy eszébe se jusson hogy nem te vagy a tökéletes. Valahol megértem a féltékenységed, de az biztos hogy felesleges
2012. júl. 19. 13:25
 3/14 anonim ***** válasza:
30%

Nehogy kimutasd,hogy féltékeny vagy,nehogy kimutasd,hogy mit gondolsz arról a másik csajról..

Ha megcsal,az előbb-utóbb úgyis kiderül,és akkor bátran visszavághatsz,hogy te nem is adtál okot arra,hogy megcsaljon:) A megcsalásra tudom,hogy semmilyen ok nincs,de képzeld el,a fiúk mégis mindig találnak ki rá valamiféle okot.De akkor ha nem mutatod ki a féltékenységedet,akkor nem fogja tudni ezt az arcodhoz vágni,hogy te meg állandóan veszekedtél,féltékenykedtél!Legyél ügyes és sok szerencsét kívánok neked!Minden apró kis részletre figyelj oda.. mert azok a csíkok nem hinném,hogy a vakarászástól vannak.:( sajnálom..de még változtathatsz a dolgokon!:)

16/L

2012. júl. 19. 13:28
 4/14 A kérdező kommentje:

okés, köszi.

hát ha megkérdezem h mit angoloztak szóról szóra elmondja, meg minden. meg nemhiszem hogyha bejönne neki a csaj vagy kavarnának akkor előttem nézegetné az üzijeit, amugy sose csalt meg

2012. júl. 19. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:

"mert azok a csíkok nem hinném,hogy a vakarászástól vannak."

Miért nem hiszed, bogárka?

2012. júl. 19. 13:30
 6/14 A kérdező kommentje:

utolsó... nem hinném hogy a csikok azért vannak mert szexeltek a csaj meg összekarmolta. minél többet gondolok arra ez annál viccesebb.

1. majd hülye lenne ugy csinálni h lássam a nyomait 2. nem gondolom h ilyen gerinctelen

2012. júl. 19. 13:30
 7/14 A kérdező kommentje:
13:28asnak ment.
2012. júl. 19. 13:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Látszik a válaszaidból, hogy magad is jól tudod mi a helyzet: Nem csal meg a barátod.

Úgyhogy szeressétek egymást, az angolozás meg nem tart örökké:)

2012. júl. 19. 13:35
 9/14 A kérdező kommentje:
szerintem annyira betegesen féltékeny vagyok h beképzelem h a viszketés nyomát biztos a csaj okozta... mondtam ezt barátomnak, h nem-e a csaj volt. hát úgy nézett rám mint 1 bolondra, és egyből mondta h "neharagudj Édes, de honnan veszel ekkora hülyeségeket, most mibajod?! persze azért megyek angolozni, mert ke*élni akarok, holott van barátnőm akit szeretek...amugy ja átmegyek, hogy csajozzak,,, már bocs de elég hülyén viselkedsz..."
2012. júl. 19. 13:36
 10/14 A kérdező kommentje:

meg ilyetszol barátom h mondta neki a csaj h gyakoroljon otthon is angolul beszélni.

és mondta barátom h "mondta neki, hogy mielőtt átjöttem barátnőmmel átnéztük amit multkor tanultam, és vele szoktam beszélgetni, ő is erölteti hogy tanuljam amit kell"

multkor is mondta nekem hogy mondta a csajnak h velem szokott gyakorolni beszélni.

Vajon tényleg mondja, vagy csak meg akar nyugtatni h beszél rólam a lánynak, h ne legyek féltékeny????!

2012. júl. 19. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!