Van okom vajon féltékenységre vagy tényleg csak nekem akar imponálni?
Barátommal 1éve járunk, az utóbbi 1 hétben nagyon besokalltam, azt mondta szüneteljünk, de nem tartott sokáig a dolog, megkerestem... szeretem:)
És közben keresett meg minden, mikor tegnap taliztunk mesélte h elkezdett edzeni h a felső teste is jó legyen, és láttam h fodrásznál is volt. Előtte is ment fodrászhoz de ez h ennyire ad magára meglepett. Elmondta, h mig pár napig ewgymás nélkül voltunk nem találta a helyét és ezért kezdett edzeni, meg mert nekem akar tetszeni. De gyanús...
Ma kirakott egy új profilképet közösségire egy napszemcsibe van, sztem szexis. Egyből irtam a képéhez és ő is irt rá, nem bunkó meg semmi, keres-hív figyelmes.eddig sose cserélgette a profilképét. Mitörtént vele? Olyan hülyén érzem magam h irtam neki, mintha kicsit kicserélték vna. Milett vele? MIT TEGYEK?
De mivan ha más tetszik neki, és másnak akar tetszeni? Féltékeny vagyok.
olyan mintha éreztetni akarná velem h másnak is bejöhet és h elveszithetem, kb ilyen érzésem van.
Aranyos velem, de mégis feleslegesnek érzem magam... és féltékeny vagyok. Inkább levettem a képe alól a kiirást... olyan rossz érzés van bennem...mintha más ember lenne, tetszik de...nemis tudom picit zavar, félek h időközben mást talált magának vagy h másnak is tetszeni akar. Pedig állitolag szerelmes belém. MIT TEGYEK?
esküszöm ez a kép annyira bánt... attól rettegek h mikor lájkolja be az a csaj aki anno bejött neki:S
Lehet nemis kellett vna újrakezdenünk és el kellene felejtenem:'(
miért nem beszélitek meg?
nem csak két szóban elintézve, vagy facen, hanem komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!