Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom vajon féltékenységre...

Van okom vajon féltékenységre vagy tényleg csak nekem akar imponálni?

Figyelt kérdés

Barátommal 1éve járunk, az utóbbi 1 hétben nagyon besokalltam, azt mondta szüneteljünk, de nem tartott sokáig a dolog, megkerestem... szeretem:)

És közben keresett meg minden, mikor tegnap taliztunk mesélte h elkezdett edzeni h a felső teste is jó legyen, és láttam h fodrásznál is volt. Előtte is ment fodrászhoz de ez h ennyire ad magára meglepett. Elmondta, h mig pár napig ewgymás nélkül voltunk nem találta a helyét és ezért kezdett edzeni, meg mert nekem akar tetszeni. De gyanús...

Ma kirakott egy új profilképet közösségire egy napszemcsibe van, sztem szexis. Egyből irtam a képéhez és ő is irt rá, nem bunkó meg semmi, keres-hív figyelmes.eddig sose cserélgette a profilképét. Mitörtént vele? Olyan hülyén érzem magam h irtam neki, mintha kicsit kicserélték vna. Milett vele? MIT TEGYEK?

De mivan ha más tetszik neki, és másnak akar tetszeni? Féltékeny vagyok.

2012. ápr. 16. 21:08
 1/6 A kérdező kommentje:

olyan mintha éreztetni akarná velem h másnak is bejöhet és h elveszithetem, kb ilyen érzésem van.

Aranyos velem, de mégis feleslegesnek érzem magam... és féltékeny vagyok. Inkább levettem a képe alól a kiirást... olyan rossz érzés van bennem...mintha más ember lenne, tetszik de...nemis tudom picit zavar, félek h időközben mást talált magának vagy h másnak is tetszeni akar. Pedig állitolag szerelmes belém. MIT TEGYEK?

2012. ápr. 16. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:

esküszöm ez a kép annyira bánt... attól rettegek h mikor lájkolja be az a csaj aki anno bejött neki:S

Lehet nemis kellett vna újrakezdenünk és el kellene felejtenem:'(

2012. ápr. 16. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Téged szeret, nyugi már! :)
2012. ápr. 16. 21:33
 4/6 Missi_Key ***** válasza:

miért nem beszélitek meg?

nem csak két szóban elintézve, vagy facen, hanem komolyan...

2012. ápr. 16. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
omg.........
2012. ápr. 17. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
OMG jah, ne a facebook-on baromkodjatok, ez olyan gyerekes. Mondjuk lehet 16 vagy. Mindegy, a lényeg, hogy győzödj meg róla, hogy tényleg veled akar e lenni! Hétvégére hívd el valahova, tuti nem fog visszautasítani, ha te kellesz neki, és nem a másik lány.
2012. ápr. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!