Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom a féltékenységre?

Van okom a féltékenységre?

Figyelt kérdés

Mostanában a barátom egyre jobb viszonyban csoporttársaival, akik főleg lányok.

Én kicsit féltékeny vagyok, barátomban bízok, csak a lányokban nem.

Éjjel gondolkodtam, miközben mellettem aludt, és eldöntöttem, hogy szakítok vele annak ellenére h ő életem szerelme

(Egyfajta védekező reakció volt tőlem, mert akkor már inkább elmarom magam mellől minthogy más elvegye. Lehet nem túl jó megoldás, de ilyen helyzetben nem voltam még.)

Közöltem vele a döntést...és annyira kiborult :S Zokogott nem kapott levegőt könyörgött, én meg elmondtam neki a feltételeimet.

Én nem gondoltam volna, hogy őt ez ennyire kiborítja, és úgy érezem hogy nagyon szeret.

Van okom ezek után féltékenynek lenni?

2011. okt. 16. 18:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem hülye vagy, azért féltékenykedni, mert a barátod másokkal szóba áll!!! Föként, hogy csoporttársakról van szó!
2011. okt. 16. 18:09
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nincsen.Az én párom baráti körében rengeteg lány van,velük jár bulizni,és nem akarok kérkedni,de igen jóvágású ember.Rengetegszer látom,hogy a lányok csorgatják rá a nyálukat,nem mondom azt sem,hogy egészséges férfi lévén nem néz meg egy-két lányt,ilyenkor viccesen szoktam elintézni a dolgokat.Amúgy meg ez a dolog kölcsönösen is működik,nálam is elég sokan bepróbálkoznak,nagyon intelligensen viselkedik ilyen helyzetekben.Soha nem szakítanék vele azért,mert jóban van a csajokkal.Persze odafigyelek rá,de szerintem az őrületbe kergetném,ha folyton azt lesném,melyik csajnak mit mond,mit csinál,ilyesmik.Szerintem eszében sem volt megcsalni téged.
2011. okt. 16. 18:10
 3/33 anonim ***** válasza:
95%

Te nem szereted a barátodat! Akit szeretünk,abban bízunk is,és nem akarjuk kisajátítani! Miért akarod,hogy csak veled foglalkozzon, a csoporttársaival ne? Az életben is elzárnád minden nőnemű lénytől?

Semmi okod a féltékenységre,ezen sürgősen változtass!

2011. okt. 16. 18:10
 4/33 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy én nem a barátomban nem bízok, hanem a lányokban..
2011. okt. 16. 18:12
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad a feltételeidet? MIVAAN? Normális vagy te? Na tudod ezek után viszont simán elhiszem, hogy elhagy.
2011. okt. 16. 18:13
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval 100%-ig egyetértek!
2011. okt. 16. 18:16
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy a lányokban nem bizol - ha esetleg az összes szerelmes lenne is a barátodba, akkor sem lenne okod féltékenykedni. Ha lenne benne tartás, akkor ezek után ö rúgna ki téged.
2011. okt. 16. 18:16
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

"én meg elmondtam neki a feltételeimet. "

Hűha. Pórázt nem akarsz rátenni? Így csak elmarsz magad mellől mindenkit.

Amúgy meg mi az, hogy a barátodban bízol, a lányokban nem? Ha bíznál a barátodban, akkor azt is tudnád, hogy ha a csajok pucéran csábtáncot lejtenek előtte, ő akkor is nemet mond. Tehát a barátodban sem bízol - annak ellenére hogy állítod igen - hogy tudna kezelni egy olyan helyzetet, ha kikezdenének vele.

2011. okt. 16. 18:17
 9/33 anonim válasza:
100%
Mindig azt hiszem mindenre, hogy ilyen nincs, aztán beírom, hogy gyakorikerdesek.hu és minden megváltozik...
 10/33 A kérdező kommentje:
Csak annyit kértem, hogy legyen velem őszinte, és ha történik valami akkor azt ő mondja el és ne más.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!