Van okom a féltékenységre?
Mostanában a barátom egyre jobb viszonyban csoporttársaival, akik főleg lányok.
Én kicsit féltékeny vagyok, barátomban bízok, csak a lányokban nem.
Éjjel gondolkodtam, miközben mellettem aludt, és eldöntöttem, hogy szakítok vele annak ellenére h ő életem szerelme
(Egyfajta védekező reakció volt tőlem, mert akkor már inkább elmarom magam mellől minthogy más elvegye. Lehet nem túl jó megoldás, de ilyen helyzetben nem voltam még.)
Közöltem vele a döntést...és annyira kiborult :S Zokogott nem kapott levegőt könyörgött, én meg elmondtam neki a feltételeimet.
Én nem gondoltam volna, hogy őt ez ennyire kiborítja, és úgy érezem hogy nagyon szeret.
Van okom ezek után féltékenynek lenni?
Szép a lány, és? A férjem is néha megjegyzi egy-egy lányra, hogy csinos, vagy szép arca van. Ez pont annyit jelent, hogy csinos vagy szép arca van. Sőt, többségük szebb nálam, de velem van.
Egyszer vitatkoztunk és a vita hevében meg akart sérteni, mondta, hogy jó, akkor majd keres mást. Erre dühömben mondtam, hogy rendben, hajrá, találhat szebbet, rondábbat, okosabbat, butábbat, de olyat, mint én, úgyse fog.
Utólag mondta, hogy ebbe a mondatomba szeretett bele végleg és akkor döntötte el, hogy csak én kellek neki.
hát most már lesz tapasztalatod.
a felmerült gondolatokkal nincs baj, inkább a helyükre pakolásával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!