Van okom a féltékenységre?
Mostanában a barátom egyre jobb viszonyban csoporttársaival, akik főleg lányok.
Én kicsit féltékeny vagyok, barátomban bízok, csak a lányokban nem.
Éjjel gondolkodtam, miközben mellettem aludt, és eldöntöttem, hogy szakítok vele annak ellenére h ő életem szerelme
(Egyfajta védekező reakció volt tőlem, mert akkor már inkább elmarom magam mellől minthogy más elvegye. Lehet nem túl jó megoldás, de ilyen helyzetben nem voltam még.)
Közöltem vele a döntést...és annyira kiborult :S Zokogott nem kapott levegőt könyörgött, én meg elmondtam neki a feltételeimet.
Én nem gondoltam volna, hogy őt ez ennyire kiborítja, és úgy érezem hogy nagyon szeret.
Van okom ezek után féltékenynek lenni?
Mondd már el nekem hogy mi a fészkes fenéért kellene neked bíznod a LÁNYOKBAN? És ha mind rámegy a párodra, akkor mi van?
Ha benne bízol, akkor úgyis lepattintja őket. Tehát akkor mégsem bízol.
Ilyen alapon soha az életben ne legyen párod, mert valaki esetleg ráhajthat?
Ezzel a szakításkísérlettel, ami ráadásul ilyen idióta indokkal történt, mélységesen megbánthattad, ha szeret, mert vagy üres kifogásnak tűnik, vagy pedig annak hogy nem bízol benne. Ha ezerszer is írod le, hogy pedig de, a viselkedésed akkor is másra utal.
Ha bízol benne,akkor miért csináltad ezt? Ha szeret, akkor nem tudnak a lányok csinálni vele semmit.
Te nem beszélsz fiúkkal? Gondolom de. Inkább neki kéne félnie, mert egy fiú azért több minden tud csinálni egy lánnyal, úgy hogy a lány nem tud ellene tenni semmit.Ő féltékeny? Én a helyedben örülnék annak, hogy annyi lány van körülötte, és mégis hogy oda van érted, mert magamból kiindulva egy fiú nem bukna ennyire ki, ha egy olyan lánytól hallaná, akit nem szeret. De ezek szerint ő nagyon szeret téged, mert én is így kibuknék ha szakítana velem barátnőm.
Ezt jól elrontottad:S
És BÍZOM A PÁROMBAN, de amit egy nő meg akar kapni azt el is veszi
Hogyan? Fegyverrel kényszeríti?? Vagy a barátodat tartod olyan retardáltnak, hogy az akaratán kívül tudják madzagon rángatni?
Ne haragudj, de ez iszonyat nagy marhaság a részedről.
Főiskolás lány vagyok (egyedülálló), sok fiúval jóban vagyok, akiknek tartós kapcsolatuk van, és ezek a fiúk sosem kezdtek ki a lányokkal, vagy fordítva, pedig rengeteg embert ismerek a suliban...
Ne csináld már, nem zárhatod el a világ elől, nők/lányok mindenhol vannak/lesznek, ennyi erővel ne járjon boltba, kocsmázni a haverokkal vagy később dolgozni sem, mert ott is lesznek kolléganői... Ha meg kaar csalni ,talál rá módot.
Ennyire buta nem lehetsz, bocsáss meg...
Ezek után nekem kell bocsánatot kérnem a barátomtól.
Csak néztem a csajt a fb-on..és szerintem tök szép.
hát, ha én a barátod volnék, összetört volna most a szívem. egy ideig kedves lennék, úgy tennék, mintha nem fájna....
és pár hónap múlva dobnálak. egy csoporttársért.
"Közöltem vele a döntést...és annyira kiborult :S Zokogott nem kapott levegőt könyörgött, én meg elmondtam neki a feltételeimet.
Én nem gondoltam volna, hogy őt ez ennyire kiborítja, és úgy érezem hogy nagyon szeret. "
Mostantól a barátodnak kuss lett a neve alias papucs...Hát nem lennék szegény helyébe.Tök megalázta magát,de te is őt...
lepontozhatsz, drága kérdező, de nézz szembe a ténnyel. elb@sztad. nem kicsit, nagyon.
el leszel hagyva. hülye voltál, és a barátod ezerszer jobbat érdemel nálad, egy utolsó hisztis kis libánál.
Isten óvja szerencsétlen férfiakat egy ilyen barátnőtől.
Te nem vagy egész.
Nekem is volt nagyon jó pasim és imádták a nők. Én csak röhögtem a markomban,hogy úgyis az enyém, mert velem van, nem mással.
Aki nem akar lelépni az nem is fog.
Ezek után neki lehetnének feltételei, bár a helyében úgy kirúgtalak volna, hogy a lábad nem éri a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!