Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom a féltékenységre?

Van okom a féltékenységre?

Figyelt kérdés

Mostanában a barátom egyre jobb viszonyban csoporttársaival, akik főleg lányok.

Én kicsit féltékeny vagyok, barátomban bízok, csak a lányokban nem.

Éjjel gondolkodtam, miközben mellettem aludt, és eldöntöttem, hogy szakítok vele annak ellenére h ő életem szerelme

(Egyfajta védekező reakció volt tőlem, mert akkor már inkább elmarom magam mellől minthogy más elvegye. Lehet nem túl jó megoldás, de ilyen helyzetben nem voltam még.)

Közöltem vele a döntést...és annyira kiborult :S Zokogott nem kapott levegőt könyörgött, én meg elmondtam neki a feltételeimet.

Én nem gondoltam volna, hogy őt ez ennyire kiborítja, és úgy érezem hogy nagyon szeret.

Van okom ezek után féltékenynek lenni?

2011. okt. 16. 18:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
És te ezt nevezed bizalomnak? Mert nekem egész mást jelent az, hogy emgbizok valakiben.
2011. okt. 16. 18:19
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

"barátomban megbízok, csak a lányokban nem"

már bocs, de a barátodban sem bízol, mert ha valaki szeret valakit, akkor jöhet akármilyen másik csaj, nyomulhat, ha a barátod szeret akkor elhajtja.

2011. okt. 16. 18:22
 13/33 A kérdező kommentje:
Én nem akarom magamhoz láncolni, én csak azt akarom, hogy boldogok legyünk, és azt hogy közös jövőnk legyen
2011. okt. 16. 18:22
 14/33 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, te hülye vagy. Komolyan.

A leírás alapján nincs okod a féltékenységre, ez az inkábbelmardod magad mellől szöveg pedig a legnagyobb baromság, amit az utóbbi időben hallottam.

De lehet, hogy jobb, ha szétmentek, a párod nem érdemel ilyet, hogy semmi alapján csak úgy otthagyd. Hogyna számíthatna így rád a továbbiakban bármikor? Szégyelld magad, így szótakozni más életével és érzéseivel.

2011. okt. 16. 18:24
 15/33 anonim ***** válasza:
89%

"én meg elmondtam neki a feltételeimet. "

ultimátum, lelki zsarolás? Szép..

Remélem lesz annyira gerinces, hogy helyrerak kicsit.

2011. okt. 16. 18:25
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Kinézném belőletek, hogy előbb fogja az őrültséged elüldözni, mint az összes csoporttársa együttvéve elcsábítani.
2011. okt. 16. 18:26
 17/33 anonim ***** válasza:
78%

A párod vagyok. Elhagylak. Nem, nem a csoporttársak miatt...

Csókollak.

2011. okt. 16. 18:29
 18/33 A kérdező kommentje:

Én nem akartam bántani..de télleg.

Csak annyi ilyen van, hogy megvannak a párocskák szépen és akkor egy csaj belerondít.

És BÍZOM A PÁROMBAN, de amit egy nő meg akar kapni azt el is veszi,

És tisztelem a párom becsülöm és szeretem őt.

Lehet, hogy nem reagáltam túl..de ilyen helyzetbe még nem voltam, szóval nem tudom ilyenkor mi a jó reakció.

Elmondtam a barátnőimnek is, hátha tudnak valami, de csak jobban beparáztattak :S

2011. okt. 16. 18:33
 19/33 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:29

HA-HA-HA

2011. okt. 16. 18:36
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon butaság volt, hogy szakítottál vele. De ha nagyon szeret, meg fog bocsátani ezért. És utána igyekezz visszafogni magad és nem féltékenykedni, nagyon idegesítő tud lenni. Barátom is egyetemista, igaz hogy nem egy barátkozós, de beszélgetni szokott. Most ezért öljem meg? Lehetnek akármilyenek a csajok, bedobhatnak bármit, mivel téged szeret nem fog megcsalni.
2011. okt. 16. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!