Van okom a féltékenységre?
Mostanában a barátom egyre jobb viszonyban csoporttársaival, akik főleg lányok.
Én kicsit féltékeny vagyok, barátomban bízok, csak a lányokban nem.
Éjjel gondolkodtam, miközben mellettem aludt, és eldöntöttem, hogy szakítok vele annak ellenére h ő életem szerelme
(Egyfajta védekező reakció volt tőlem, mert akkor már inkább elmarom magam mellől minthogy más elvegye. Lehet nem túl jó megoldás, de ilyen helyzetben nem voltam még.)
Közöltem vele a döntést...és annyira kiborult :S Zokogott nem kapott levegőt könyörgött, én meg elmondtam neki a feltételeimet.
Én nem gondoltam volna, hogy őt ez ennyire kiborítja, és úgy érezem hogy nagyon szeret.
Van okom ezek után féltékenynek lenni?
"barátomban megbízok, csak a lányokban nem"
már bocs, de a barátodban sem bízol, mert ha valaki szeret valakit, akkor jöhet akármilyen másik csaj, nyomulhat, ha a barátod szeret akkor elhajtja.
Kérdező, te hülye vagy. Komolyan.
A leírás alapján nincs okod a féltékenységre, ez az inkábbelmardod magad mellől szöveg pedig a legnagyobb baromság, amit az utóbbi időben hallottam.
De lehet, hogy jobb, ha szétmentek, a párod nem érdemel ilyet, hogy semmi alapján csak úgy otthagyd. Hogyna számíthatna így rád a továbbiakban bármikor? Szégyelld magad, így szótakozni más életével és érzéseivel.
"én meg elmondtam neki a feltételeimet. "
ultimátum, lelki zsarolás? Szép..
Remélem lesz annyira gerinces, hogy helyrerak kicsit.
A párod vagyok. Elhagylak. Nem, nem a csoporttársak miatt...
Csókollak.
Én nem akartam bántani..de télleg.
Csak annyi ilyen van, hogy megvannak a párocskák szépen és akkor egy csaj belerondít.
És BÍZOM A PÁROMBAN, de amit egy nő meg akar kapni azt el is veszi,
És tisztelem a párom becsülöm és szeretem őt.
Lehet, hogy nem reagáltam túl..de ilyen helyzetbe még nem voltam, szóval nem tudom ilyenkor mi a jó reakció.
Elmondtam a barátnőimnek is, hátha tudnak valami, de csak jobban beparáztattak :S
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:29
HA-HA-HA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!