Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túl paranoiás...

Szerintetek túl paranoiás vagyok? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
A kislányommal voltunk kint megnézni a tüzijátékot, egyszer csak odamegy hozzá egy idősebb bácsi és megakarta kínálni valamivel, meg dicsérgette ,hogy milyen aranyos kislány, én meg elég mérgesen elkergettem az öreget, később elgondolkodtam ,hogy lehet mégsem kellett volna lehet ,hogy tényleg egy kedves idős bácsi volt, csak manapság tele van a tv az ilyen perverz pedofilokkal.
2011. aug. 21. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Látta, hogy anyukával van a gyerek, nem?Akkor csak nem lehetett pedofil, gondolom, annyira csak nem merészek, hogy anyuka jelenlétében csábítsák el a gyereket.
2011. aug. 21. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem még nincs gyerekem, de tuti, hogy a helyedben én is így tettem volna. Az ördög nem alszik.
2011. aug. 21. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:

IGEN.

Mindazonáltal az öregnek meg kellett volna kérdeznie téged, hogy adhat-e neki valamit. Máskor udvariasan, mosolyogva visszautasíthatod.

(A pedofil nem akkor fog próbálkozni, ha te is ott vagy.)

2011. aug. 21. 15:07
 4/8 anonim válasza:
Ha ott voltál mellette, akkor nem sok mindent tehetett volna a kislányoddal, nem igaz?
2011. aug. 21. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon is jól tetted,jobb félni,mint megijedni.
2011. aug. 21. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
De igen, a pedok nagyon is mereszek. De, lehet hogy ez a bacsi nem pedo volt, ugyhogy illedelmesebben is viselkedhettel volna.
2011. aug. 21. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
10%

Kétértelmű is lehet a dolog.:/

1.Cukorkát/csokit/kis ajándékot akart adni.

2.Valami károsat gyógyszer/drog és társai.

Szerintem jól tetted, semmit se lehet tudni.

12L

2011. aug. 21. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem reagáltad túl. Egy vadidegen ember ne akarjon semmit adni a gyermekemnek!
2011. aug. 21. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!