Ha azt gondolom magamról, hogy paranoiás vagyok, akkor mi van?
Figyelt kérdés
Mert ha azt gondolom, akkor már nem lehetek, nem?2011. máj. 25. 23:03
1/9 A kérdező kommentje:
(Légyszi ne kérdezzétek, hogy miből gondolom, mert nem merem ide leírni...)
2011. máj. 25. 23:04
2/9 anonim válasza:
Én is tudom, hogy az vagyok! Én az éjszakáktól rettegek a ház zajai miatt. Mindig többet képzelek bele...
3/9 A kérdező kommentje:
Hát az kicsit más dolog, az félelem! Szerintem sokan vannak vele így, hogy félnek az éjszakai zajoktól!
2011. máj. 25. 23:09
4/9 anonim válasza:
ha azt gondolod hogy paranoiás vagy akkor az van, hogy ez van X) Elég érdekes kérdés, már meg ne sértődj. Amúgy én is paranoiás vagyok: félek attól, hogy paranoiás vagyok-e vagy sem.. :D
Viccen kívül, mi a gond?
5/9 anonim válasza:
Ha a paranoia pszichológiai értelmében vesszük, akkor nem lehetsz az, ha tisztában vagy vele. A paranoiás meg van győződve, hogy mások rosszat akarnak neki, üldözik, kiszúrnak vele, megmérgezik, meg akarják ölni, stb. És biztosak benne, hogy igazuk van. Ha tisztában vagy vele, hogy nem igaz, csak egy gondolat, akkor nem vagy paranoiás( a szó orvosi értelében)
6/9 A kérdező kommentje:
Hát így nagyon leegyszerűsítve az, hogy azt gondolom, hogy egy bizonyos ember ismer engem, pedig valahol tudom, hogy erre kevés esély van, de nem tudom elhinni, vagy nem tudom, ez a paranoid gondolat erősebb, mint az józan eszem :/
2011. máj. 25. 23:20
7/9 A kérdező kommentje:
Na jó, még annyit elárulhatok, hogy az a bizonyos ember híres... :$ És egész nap rá gondolok, de nagyon idegesítő :S (Nem vagyok belé szerelmes, mert velem azonos nemű!)
2011. máj. 25. 23:27
8/9 anonim válasza:
érdekes nézeteid vannak.
és úgy érzed, ez az ember ártani akar neked? vagy csak egyszerűen zavar, hogy "ismer" téged?
amúgy én elárulom, hogy folyton attól félek, valaki leskelődik utánam. ezért nem vok hajlandó felhúzott reluxánál öltözni és ha háttal vok az ablaknak/ajtónak, akkor is forgok hátra, hogy nem lóg-e valaki az ablkaban/ajtóban.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ártani akar nekem. Nem is tudom megmondani, hogy mit gondolok, hogy ő mit gondol (:D)... Csak félek, hogy mi van, ha "tud rólam"... Persze tudom, hogyha mégis tudna rólam, kb az ég világon semmi nem történne, de valahogy... :S Amúgy most is őrá gondolok, képeket nézek róla, stb... :S
2011. máj. 31. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!