Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet közrejátszott a szakításunkban az is, hogy kicsit elhagytam magam a kapcsolatunk végére?
mikor összejöttünk még nem sminkeltem magam nagyon, közben kezdtem el rendszeresen alapozót és társait használni.Majd május-június körül abba hagytam, mondván le vagyok barnulva minek erre a festék. Festék nélkül kicsit sápadt színem van,és a bőröm sem olyan egyenletes.A szemöldök szedést néha hanyagoltam, de nem feltűnően.Majd szakítás után egy hajfestés alkalmával kutattam a szekrénybe az ecset után és véletlen kiesett az alapozóm a szekrényből. Aznap újra kifestettem magam, rájöttem,hogy festékkel ragyogok.Minden nap találkozunk,és azóta,mióta újra sminkelem magam,egyszerűen bújik,puszilgat,mondja,hogy szép vagyok(pedig előtte...:) stb. Azért mentünk szét,mert féltékeny voltam, és kicsit sok idejét kötöttem le.Közrejátszhat az is, hogy kicsit elhanyagoltam magam?
(bocsi,ha zavaros,vagy ilyesmi, de egész reggel ez járt a fejembe)
Persze,hogy meglepodsz a valaszokon, mert legtobbszor nem a valosagot tukrozik. Rengeteg eletszeru dolgot megcafolnak ezen az oldalon.
S igen szerintem is kozrejatszik a dologban. Ilyen fiatalon szerintem ki kell elvezni azt, hogy gyonyorunek tartod magad a tukorben s a parod is elhalmoz bokokkal. El jon majd az az ido amikor mar a smink se segit.
Szemely szerint en azt a sminket szeretem ami csak kicsit latszik. Az agyon festett tetovalt szemoldoku muNOktol a falra maszok.. :)
Igen biztos,sajnos ezt csináljátok beleültök a kapcsolatba és elhagyjátok magatokat,nekem speciel ha hízik a csaj akkor sarkon fordulok azonnal.DE ez a jellemző elkényelmesedtek,pedig egy kapcsiért tenni is kell RENGETEGET,dolgozni kell rajta,mert stagnál vagy pedig a másik arrébb áll.
A sminkelés speciel annyira nem érdekel,de,hogy legyen csinos,jó alakú mindig hordja a haját kibontva,ebből jön,hogy legyen hosszú,ne legyen lusta,tegyen érte,vagy számoljon azzal,hogy a pasi mást keres.
épp ezért próbálom magam összekaparni. Igen, sminkkel mosolygok és nem látom a szeplőimet, vagy,hogy hol csúnyább és hol nem. Sminkkel mindenhol szép.:) A szemceruza plusszban olyan szinten kiemeli a szemem kékségét,hogy ámulnátok :) A szemöldök ceruzától karakteresebb az arcom, nem annyira egyhangú, a spirálról ne is beszéljünk :D
Azért tegye mindenki szívére a kezét, hamarabb nézi meg az ember fia azt a lányt, akiből árad az önbizalom :)
Persze, nem egyenlő az ápoltsággal,de valamilyen szinten ápoltabbnak látom magam.:)
Mi szemét lányok, belustulunk ugye?:P azért valamennyire ti is :D
Belustultok igen.
Én nem kérdező,sőt még többet is járok edzeni mint azelőtt meg keményebben is,sose tudnék lustulni,és elhagyni magam,van,hogy este 10-kor megyek le edzeni és heti 4-szer tolom,és még neki állok főzni is utána. :D
És dolgozok is mielőtt jönne valaki,hogy nem melózok,pedig de 8+ órát.
nem feltétlen a külsőre gondoltam ám :P :D
nem ritka jelenség a barátnőim felé sem, hogy eleinte az eljössz velem ide-vagy oda kérdésre igen a válasz később már fáááradt vagyoook :D
bizony,tisztelet a kivételnek :D
Mert lusta disznók a pasik is sajnos :D:D:D
Én számból fáradságot nem igen hall senki,napi 5-6 óra alvással nagyon el vagyok magamnak. :D
azok vagytok!
az én drágám kb éjfél óta húzza a lóbőrt, én 11 órakkor feküdtem le, de reggel 6 kor keltem és már be is vásároltam! :D reggeli edzésnek jó volt :D
"A kérdező kommentje:
..ráadásul most hajszínt is váltottam :)
meglepődtem a válaszokon, mert a bátyámmal is beszélgettem , és azt mondta, hogy őt zavarná,ha a barátnője elhanyagolná magát."
Gratulálok a bátyádnak, hogy ilyen tanácsokat osztogat a hugának. Tehát röviden azt mondta neked, hogy ha nem sminkeled magad akkor igénytelen vagy... Gratulálok neki, tényleg! Legyél plázacica, az lesz a legjobb.
De ezek szerint ő a párkapcsolat témánál megállt a külsőnél. Gondolom ő is ilyen dugom-dobom típus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!