Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet közrejátszott a szakításunkban az is, hogy kicsit elhagytam magam a kapcsolatunk végére?
mikor összejöttünk még nem sminkeltem magam nagyon, közben kezdtem el rendszeresen alapozót és társait használni.Majd május-június körül abba hagytam, mondván le vagyok barnulva minek erre a festék. Festék nélkül kicsit sápadt színem van,és a bőröm sem olyan egyenletes.A szemöldök szedést néha hanyagoltam, de nem feltűnően.Majd szakítás után egy hajfestés alkalmával kutattam a szekrénybe az ecset után és véletlen kiesett az alapozóm a szekrényből. Aznap újra kifestettem magam, rájöttem,hogy festékkel ragyogok.Minden nap találkozunk,és azóta,mióta újra sminkelem magam,egyszerűen bújik,puszilgat,mondja,hogy szép vagyok(pedig előtte...:) stb. Azért mentünk szét,mert féltékeny voltam, és kicsit sok idejét kötöttem le.Közrejátszhat az is, hogy kicsit elhanyagoltam magam?
(bocsi,ha zavaros,vagy ilyesmi, de egész reggel ez járt a fejembe)
Szerintem az a pasi nem normális, akinek csak a barátnője külseje számít és a szexuális tárgyat látja benne, valamint a vonzó festett külsőt...
Én személy szerint utálom, ha egy nő sminkeli magát. Még szerencse, hogy barátnőmnek kényes a bőre smink téren, így nem is használ semmit.
17/F
..ráadásul most hajszínt is váltottam :)
meglepődtem a válaszokon, mert a bátyámmal is beszélgettem , és azt mondta, hogy őt zavarná,ha a barátnője elhanyagolná magát.
Ha ezek után még vele vagy, meg is érdemlitek egymást...
Elárulok valamit: ha csak kifestve ölelget téged, akkor NEM SZERET!!!
És a smink hiánya nem egyenlő az elhanyagoltsággal, szerintem.
Soha nem sminkeltem, mégis ápolt vagyok, és a párom rajong értem (a bőrápolásnak köze nincs a festékhez).
De ha a féltékenykedés miatt szakított, az érthető. Bár a leírásodból nem ez jön le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!