Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom, mit tegyek?
Tegnap tudtam meg,hogy megcsal a párom.Kapcsolatban van fb-n a ,,volt'barátnőjével.Ugyan az a név,csak másik felhasználó,mit amivel én vagyok kapcsolatban.A párom mondta 4hete kb.hogy ha én nem lennék akkor vissza menne az ekszéhez,akivel június12.-e óta kapcsolatban van fb-n.
A párom nem tudja,hogy én rájöttem a dolgokra.De nagyon fáj!Megkérte a kezemet4.-én,de ha van másik barátnője nem tudom minek tette!Ma megyek este hozzá,de nem sejti,hoyg tudom a mocskos kis titkát!Hogyan álljak elő ezzel a témával?
Már sejtettem,hogy van valami,mivel a telefonját kikapcsolja,azt mondja sokáig dolgozik.Mikor elmegyek a meló helyére nincs ott,azt mondja másik helyen van,közbe csak1központjuk van!Tudom,hogy hazugság minden amit tett és mondott!De miért csinálta ezt?Állítólag rajtam és a másik lányon kívül van még pár csaj akiket csak lefektet...Mi tévő legyek?:(
De sajnálom! Lesz egy pár rossz heted-hónapod ezek után!
Ne magadat hibáztasd, ez egy görény. Ahogy nyilatkozik, ahogy a haverokkal bánik, ez is azt igazolja, nem csak a megcsalás. Tehát próbáld onnan nézni, hoyg szerencséd volt, hoyg kiderült mos, nem akkor, mikor már 2 gyereketek van...
Hát a fogsorát is kiverdestem volna hogy mondhat ilyent rólad!
Undorító és gusztustalan féreg sz ilyen , még jó hogy nem mentél bele mert nem lenne jo apja !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!