Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsal a párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap tudtam meg,hogy megcsal a párom.Kapcsolatban van fb-n a ,,volt'barátnőjével.Ugyan az a név,csak másik felhasználó,mit amivel én vagyok kapcsolatban.A párom mondta 4hete kb.hogy ha én nem lennék akkor vissza menne az ekszéhez,akivel június12.-e óta kapcsolatban van fb-n.

A párom nem tudja,hogy én rájöttem a dolgokra.De nagyon fáj!Megkérte a kezemet4.-én,de ha van másik barátnője nem tudom minek tette!Ma megyek este hozzá,de nem sejti,hoyg tudom a mocskos kis titkát!Hogyan álljak elő ezzel a témával?

Már sejtettem,hogy van valami,mivel a telefonját kikapcsolja,azt mondja sokáig dolgozik.Mikor elmegyek a meló helyére nincs ott,azt mondja másik helyen van,közbe csak1központjuk van!Tudom,hogy hazugság minden amit tett és mondott!De miért csinálta ezt?Állítólag rajtam és a másik lányon kívül van még pár csaj akiket csak lefektet...Mi tévő legyek?:(

2012. júl. 17. 12:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ezjó
2012. júl. 17. 12:38
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem is hagyd ott
2012. júl. 17. 12:39
 13/26 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy megtudtam,mivel ha nem mondja el a haverja sose tudom meg!De csak azért derült erre fény,mert a haverját átverta a párom,ezért úgy mondva bosszút állt,mert ő mindent tud rólunk és rólam is,még a szexuális életünket is elmondta,mi hogy stb!Mondta,hogy a másik csajnak is vett arany gyűrűt,és hogy ő viszi kocsival őket pénzért.Meg,hogy úgy hív,hogy ,,dagadt lány"!Mert duci vagyok....!Pedig minden tőlem telhetőt megtettem,hogy ne így alakuljon..de nagyot csalódtam.Igen nem érdemel meg,én mindig mindenben mellette álltam,erre ezt kapom!Tudom,hogy rendbe fog jönni az életem ez után,tudom,hogy képes vagyok elfelejteni de igen nem vagyok a játékszere,és nem egy hüvely vagyok ahova üríthet!
2012. júl. 17. 12:45
 14/26 anonim ***** válasza:
hát én megölné mindkettőt minimum agyonverném... szánalom hogyha elgondolkozol rajta hogy vele maradj-e... ha egyszer megcsal mindig megfog...
2012. júl. 17. 12:46
 15/26 A kérdező kommentje:
Tudom,én is így vagyok vele aki egyszer megteszi az máskor is megteszi!Amikor csak akad alkalma!Nem akarok vele maradni,csak tartok az estétől..!Le akarom minél előbb zárni vele ezt a ,,szart" ami itt megy!
2012. júl. 17. 12:47
 16/26 anonim ***** válasza:
azért az durva hogy ilyeneket mondott rolad ... hagyd ott, és ha elkezdi a nyalizást ne hatódj meg tőle! nem érdemel meg téged!
2012. júl. 17. 12:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem fogok elgyengülni a szavaira!Egy ilyen szar előtt nem fogok meghajolni,hajoljon meg ő!:)
2012. júl. 17. 12:54
 18/26 anonim ***** válasza:

De sajnálom! Lesz egy pár rossz heted-hónapod ezek után!

Ne magadat hibáztasd, ez egy görény. Ahogy nyilatkozik, ahogy a haverokkal bánik, ez is azt igazolja, nem csak a megcsalás. Tehát próbáld onnan nézni, hoyg szerencséd volt, hoyg kiderült mos, nem akkor, mikor már 2 gyereketek van...

2012. júl. 17. 12:56
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen jobb most mint később!Amúgy is a gyerek témát mondogatta,de jó,hogy nem mentem bele,éreztem én,hogy valami nem oké!
2012. júl. 17. 12:59
 20/26 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát a fogsorát is kiverdestem volna hogy mondhat ilyent rólad!

Undorító és gusztustalan féreg sz ilyen , még jó hogy nem mentél bele mert nem lenne jo apja !

2012. júl. 17. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!