Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha úgy érzem, hogy megcsal a párom?
Figyelt kérdés
Nincs rá bizonyítékom, vagy olyan "tipikus" jelek, de valahogy a zsigereimben érzem, hogy mintha megcsalna, vagy már megcsalt volna... Nem szoktam se hisztizni, se rémeket látni, se féltékenykedni, de egyszerűen újabban nem szűnő érzésként bennem van, hogy szerintem valami nem stimmel...
Paranoiás lennék? Ti voltatok már így?
Lány vagyok különben.
2012. febr. 24. 20:54
1/7 anonim válasza:
csak az érzéseidre hagyatkozva ne kérd számon mert az szarul esik majd neki...
Attól mert neked feljõtt ez attol még nem biztos hogy megis csal
2012. febr. 24. 20:56
2/7 anonim válasza:
Van rá okod ezt hinni?
Miből gondolod ezeket?
Csalt már meg? Furcsa?
2012. febr. 24. 21:03
3/7 anonim válasza:
Ha nincs rá bizonyítékod ne vond kérdőre, ... de nem értem niért gondolod ezt róla, ezek szerint tett már olyat amivel kiérdemelte a bizalmatlanságodat?
2012. febr. 24. 21:04
4/7 anonim válasza:
Én is éreztem már ilyet,mikor elment pár napra.Egy bizonyos napon éreztem,hogy valami nem stimmel.Mikor visszajött,elmondta,hogy megcsalt.Bizony,azon a napon,mikor azt a furcsát éreztem! :D
2012. febr. 25. 16:34
5/7 A kérdező kommentje:
Nem kutakodtam utána, nincsenek bizonyítékaim, csak úgy érzem valami más benne.
2012. márc. 16. 18:07
6/7 anonim válasza:
Óvatosan kérdezgesd, kereszt kérdésekkel ne konkrétan. Beszélgess vele ezekről a dolgokról és figyeld a reakcióit és ha elbizonytalanodik kérdezz rá.
Előbb utóbb kiderül úgyis. Lehet, hogy más baja van csak te úgy érzed megcsalt. Lehet tetszik neki valaki más és azért van ez.
2012. márc. 16. 18:12
7/7 anonim válasza:
Előző páromnál nekem is volt egy ilyen érzésem. Semmi jele nem volt, csak éreztem, hogy valami nem stimmel. Kijöttünk egymással meg minden, talán túl tökéletes is volt. Sosem csináltam ilyet, de aztán egy éjszaka megnéztem a telefonját, és két-három lánnyal is beszélgetett, mint kiderült az, egyikkel találkoztak is, iszogattak fasztudja.... A másiknak udvarolt, a harmadiknak rólam panaszkodott meg sajnáltatta magát. Szerintem soha életemben nem voltam olyan dühös, mint akkor. Szóval nem tudom, talán mindig megérezzük? Valahogy mostani páromnál is előjött a napokban, de most vannak jelek. De nem akarok "őrült, féltékeny" barátnő lenni, nem tudom mit csináljak. Néha olyan könnyen hazudik nekem, hogy nem feltétlen tudom kiolvasni az arcából. Nem is értem, mert úgy tűnik szeretjük egymást, de nagyon gyanúsan viselkedik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!