Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsal a párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap tudtam meg,hogy megcsal a párom.Kapcsolatban van fb-n a ,,volt'barátnőjével.Ugyan az a név,csak másik felhasználó,mit amivel én vagyok kapcsolatban.A párom mondta 4hete kb.hogy ha én nem lennék akkor vissza menne az ekszéhez,akivel június12.-e óta kapcsolatban van fb-n.

A párom nem tudja,hogy én rájöttem a dolgokra.De nagyon fáj!Megkérte a kezemet4.-én,de ha van másik barátnője nem tudom minek tette!Ma megyek este hozzá,de nem sejti,hoyg tudom a mocskos kis titkát!Hogyan álljak elő ezzel a témával?

Már sejtettem,hogy van valami,mivel a telefonját kikapcsolja,azt mondja sokáig dolgozik.Mikor elmegyek a meló helyére nincs ott,azt mondja másik helyen van,közbe csak1központjuk van!Tudom,hogy hazugság minden amit tett és mondott!De miért csinálta ezt?Állítólag rajtam és a másik lányon kívül van még pár csaj akiket csak lefektet...Mi tévő legyek?:(

2012. júl. 17. 12:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
hát tuti ott hagynám,és nem is mennék el hozzá többet.
2012. júl. 17. 12:25
 2/26 anonim ***** válasza:
én szóba nem állnék vele többet az tuti, nem hogy nem kérnék magyarázatot, ha magától adná sem érdekelne.
 3/26 mizuzizu92 ***** válasza:
Hagyd ott
 4/26 anonim ***** válasza:
verd agyon
2012. júl. 17. 12:26
 5/26 A kérdező kommentje:
Ott szeretném hagyni!De nagyon sok cuccom van nála,és azokat nem szívesen hagynám ott!Szerintem már sejt valamit,mert itt nyal a hülye szövegeivel,meg szívecskéivel.De lepereg rólam!Mivel eléggé megalázott ahogy velem viselkedik a hátam mögött is!
2012. júl. 17. 12:29
 6/26 mizuzizu92 ***** válasza:

Igen ez határozottan megalázó , hozd el dobd ki és ha túltetted magad rajta keresel olyat aki meg is becsül .

Mert ez egy görény pasi ö nagyobbat veszít !!!

2012. júl. 17. 12:32
 7/26 anonim ***** válasza:

Higgadtan érkezz, majd egy nagyon mérsékelt hangvételű beszélgetés keretében közöld vele, hogy nem érdemel meg, a tettei hangosabbak a szavainál. Ha azt mondja szeret, mondd, hogy ezt nem neki kell mondani hanem neked érezni. Téged könnyű manipulálni, ez a srác visszaél vele. Neked is rá kell gyúrni a tudatosságra, hogy a további életed rendben legyen, de a srácnak is tudnia kell hogy többre tartod magad annál, hogy a játékszere legyél. Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg el akar venni de a házas éveiteket nem prognosztizálnám.

Később még féltékennyé is teheted, őrületbe kergetheted ha majd rendbe hoztad az önbizalmad. De az önbecsülésed magadról szól, semmi másról!!

2012. júl. 17. 12:32
 8/26 anonim ***** válasza:
szerintem is hagyd a fenébe ... a cuccokat meg kérd vissza.mond neki hogy hozza el őket egy helyre ha nem akarsz a házába menni.
2012. júl. 17. 12:34
 9/26 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a francba sztem.
2012. júl. 17. 12:34
 10/26 anonim ***** válasza:

Menj át hozzá, és kezdd el pakolni a cuccaidat, majd ha kérdezi,hogy mit csinálsz, mondd meg neki,hogy nézze meg facebookon. Fellép az egyik facebookjára. És mondd neki, hogy: "nem! a másikra!".

Sajnos ezekre az nem hat,ha elmondod,hogy mennyire fájt,inkább csak sértsd meg a büszkeségét valahogy.

2012. júl. 17. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!