Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom, mit tegyek?
Tegnap tudtam meg,hogy megcsal a párom.Kapcsolatban van fb-n a ,,volt'barátnőjével.Ugyan az a név,csak másik felhasználó,mit amivel én vagyok kapcsolatban.A párom mondta 4hete kb.hogy ha én nem lennék akkor vissza menne az ekszéhez,akivel június12.-e óta kapcsolatban van fb-n.
A párom nem tudja,hogy én rájöttem a dolgokra.De nagyon fáj!Megkérte a kezemet4.-én,de ha van másik barátnője nem tudom minek tette!Ma megyek este hozzá,de nem sejti,hoyg tudom a mocskos kis titkát!Hogyan álljak elő ezzel a témával?
Már sejtettem,hogy van valami,mivel a telefonját kikapcsolja,azt mondja sokáig dolgozik.Mikor elmegyek a meló helyére nincs ott,azt mondja másik helyen van,közbe csak1központjuk van!Tudom,hogy hazugság minden amit tett és mondott!De miért csinálta ezt?Állítólag rajtam és a másik lányon kívül van még pár csaj akiket csak lefektet...Mi tévő legyek?:(
Igen ez határozottan megalázó , hozd el dobd ki és ha túltetted magad rajta keresel olyat aki meg is becsül .
Mert ez egy görény pasi ö nagyobbat veszít !!!
Higgadtan érkezz, majd egy nagyon mérsékelt hangvételű beszélgetés keretében közöld vele, hogy nem érdemel meg, a tettei hangosabbak a szavainál. Ha azt mondja szeret, mondd, hogy ezt nem neki kell mondani hanem neked érezni. Téged könnyű manipulálni, ez a srác visszaél vele. Neked is rá kell gyúrni a tudatosságra, hogy a további életed rendben legyen, de a srácnak is tudnia kell hogy többre tartod magad annál, hogy a játékszere legyél. Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg el akar venni de a házas éveiteket nem prognosztizálnám.
Később még féltékennyé is teheted, őrületbe kergetheted ha majd rendbe hoztad az önbizalmad. De az önbecsülésed magadról szól, semmi másról!!
Menj át hozzá, és kezdd el pakolni a cuccaidat, majd ha kérdezi,hogy mit csinálsz, mondd meg neki,hogy nézze meg facebookon. Fellép az egyik facebookjára. És mondd neki, hogy: "nem! a másikra!".
Sajnos ezekre az nem hat,ha elmondod,hogy mennyire fájt,inkább csak sértsd meg a büszkeségét valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!