Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, ha megcsal a párom és a lent leírt dolgok után ti mit tennétek?
Telefonhoz nincs hozzánőve, kirakja, néha megszoktam nézni, semmi sms semmi hívás nincs benne.
Viselkedésileg változott.
Küllemre nem változott, nem csípi ki magát jobban.
A szexben vannak változások, csak úgy ahogy a viselkedésében.
Sajna csak 7végenként tudunk találkozni, mivel más városban lakunk, nekem meg még iskola van.
Jelszavait megadta mindenhol régebben, és eddig ne is érdekelt, de a napokba ránéztem és találtam más lányokkal való beszélgetéseket, mindből kitudta magyarázni magát, tanukkal együtt, kivéve egy beszélgetést.
Most mit tegyek?
Vagy zsírprofi a gyerek, hogy még csak fel sem háborodott, hogy számon kérted, és már előre bebiztosította magát tanúkkal, vagy pedig semmi okod gyanakodni.
Egyébként miről szólt a beszélgetés?
"Jó volt a tegnap este... - Igen, szerintem is, imádtam ahogy a farkad keményen döfköd" Ha valami ilyesmi, akkor mondjuk ne sokat töprengj...
Ha csak "Kedves vagy. - Köszi :)" akkor könyörgöm nehogy már hisztizzél...
Hogy benne lennél e egy éjszakás kalandba meg ilyenek.
Állítólag ezeket más írta, ezt be is tudta bizonyítani nekem, de volt egy beszélgetés, amiben szintén olyasmik voltak, hogy még single vagyok, a lány hívta magához, erre ment a válasz, hogy vigyek e pizsit stb. Le is volt beszélve egy találkozó. Erre azt felelte párom mikor rákérdeztem, hogy megakarta szívatni a lányt, mert rá volt kattanva, és nem ment a találkozóra. De ga én valakit le akarok rázni, akkor megmondom, hogy van párom és annyi. Nem?
Meg vitáknál (ezekből eredő vitáknál) sokszor az a végszava, hogy inkább mondjam ki ha vége.
Az általad leírtak alapján... Szerintem nem csal meg. Inkább elképesztő türelme van. Úgy viselkedsz, mint egy hisztis pics@. Hagyd abba, mert kinyírod a kapcsolatotokat!
24F
Hisztis p*csa? Megnézném te mit reagálnál ilyenek üzenetek láttán amit nem mondott el soha, és előző kapcsolataiba se volt a hűség mintapéldaképe ...
És nem kérek nyomozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!