Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, ha megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha megcsal a párom és a lent leírt dolgok után ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Telefonhoz nincs hozzánőve, kirakja, néha megszoktam nézni, semmi sms semmi hívás nincs benne.

Viselkedésileg változott.

Küllemre nem változott, nem csípi ki magát jobban.

A szexben vannak változások, csak úgy ahogy a viselkedésében.

Sajna csak 7végenként tudunk találkozni, mivel más városban lakunk, nekem meg még iskola van.

Jelszavait megadta mindenhol régebben, és eddig ne is érdekelt, de a napokba ránéztem és találtam más lányokkal való beszélgetéseket, mindből kitudta magyarázni magát, tanukkal együtt, kivéve egy beszélgetést.

Most mit tegyek?

2012. jún. 4. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Vagy zsírprofi a gyerek, hogy még csak fel sem háborodott, hogy számon kérted, és már előre bebiztosította magát tanúkkal, vagy pedig semmi okod gyanakodni.

Egyébként miről szólt a beszélgetés?

"Jó volt a tegnap este... - Igen, szerintem is, imádtam ahogy a farkad keményen döfköd" Ha valami ilyesmi, akkor mondjuk ne sokat töprengj...

Ha csak "Kedves vagy. - Köszi :)" akkor könyörgöm nehogy már hisztizzél...

2012. jún. 4. 21:37
 2/11 A kérdező kommentje:

Hogy benne lennél e egy éjszakás kalandba meg ilyenek.

Állítólag ezeket más írta, ezt be is tudta bizonyítani nekem, de volt egy beszélgetés, amiben szintén olyasmik voltak, hogy még single vagyok, a lány hívta magához, erre ment a válasz, hogy vigyek e pizsit stb. Le is volt beszélve egy találkozó. Erre azt felelte párom mikor rákérdeztem, hogy megakarta szívatni a lányt, mert rá volt kattanva, és nem ment a találkozóra. De ga én valakit le akarok rázni, akkor megmondom, hogy van párom és annyi. Nem?

Meg vitáknál (ezekből eredő vitáknál) sokszor az a végszava, hogy inkább mondjam ki ha vége.

2012. jún. 4. 21:41
 3/11 Csegi89 ***** válasza:
Rossz irányba halad a kapcsolatotok. Ha még nem csalt meg, akkor meg fog.
2012. jún. 4. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha az én párom akár szivatásból akár nem ilyeneket irogatna a csajoknak én ott hagynám. Ha ennyire vágyik a szingliéletre hogy letagad és össze vissza hazudik akkor legyen szingli, de engem ne idegesitsen ilyenekkel ahol meginog a bizalom ott baj van
2012. jún. 4. 21:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is ezért nem tudom mit kéne tenni. Hiszek is neki meg nem is.
2012. jún. 4. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld át vele és ha ugy alakul hogy nem áll le ezekkel és nem vállal fel hagyd ott
2012. jún. 4. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Rendkívül kedvezményes áron vállalom a nyomozást az ügyben, üzemanyagot neked kell fizetni, a megfigyelési fázisban történő kajálásom árát is átvállalom.
2012. jún. 4. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Az általad leírtak alapján... Szerintem nem csal meg. Inkább elképesztő türelme van. Úgy viselkedsz, mint egy hisztis pics@. Hagyd abba, mert kinyírod a kapcsolatotokat!

24F

2012. jún. 4. 23:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Hisztis p*csa? Megnézném te mit reagálnál ilyenek üzenetek láttán amit nem mondott el soha, és előző kapcsolataiba se volt a hűség mintapéldaképe ...

És nem kérek nyomozást.

2012. jún. 5. 00:23
 10/11 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem volt hűséges az előző kapcsolataiba?Elmondta neked?És ha igen akkor hányszor nem volt az?Lehet hogy csak szivatni akar.
2012. jún. 5. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!