Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisabb kapcsolatban hogy megy az anyagi dolgok elosztása?
Apróbb tételeket én álltam kb 1000ft összegig. Nagyobb dolgoknál mindenki fizette a magáét. De persze volt hogy mindent én fizettem amikor már úgy éreztem hogy már illene.
27F
Mi két és fél éve vagyunk együtt. Az első 2-3 randin a barátom fizetett. Általában kávézóba mentünk, vagy koncertre. Más városban lakunk, és így alakultak: ha hozzánk jött, akkor mindegyikünk fizette a beugróját, az italt meg felváltva. Ha én mentem, a barátom kifizette a belépőmet, de az italokat felváltva.
Ez nagyjából most is így van, de sokkal inkább közösben megy. Volt, hogy én vettem neki fesztivál belépőt, volt, hogy ő vett koncertjegyet. El szokott vinni kajálni, akkor ő fizet. Nagyjából egálban vagyunk.
Nem tudom másnál hogy megy, de sokat hallom, hogy a lányok ruhákat meg miegymást vetetnek a párjukkal. Nálunk ilyen nincs, soha nem vett nekem ruhát, ilyenre nincs igényem. Ő kapott már tőlem pólót, de az alkalomra volt.
Ezek kialakultak nálunk, nem beszéltük meg.
Itt is úgy van mint az előzőéknél.
Miért, mi a sztorid?
ja, értem. Hát szerintem nem kell aggódnód, ez lassan kialakul, meg hát ha komolyra fordul akkor nyíltabbak is lesztek egymással és könnyebben fogtok tudni az ilyesmiröl beszélni:)
Egyébként általában magától értetödöen megy a fifty-fifty alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!