Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, ha megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha megcsal a párom és a lent leírt dolgok után ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Telefonhoz nincs hozzánőve, kirakja, néha megszoktam nézni, semmi sms semmi hívás nincs benne.

Viselkedésileg változott.

Küllemre nem változott, nem csípi ki magát jobban.

A szexben vannak változások, csak úgy ahogy a viselkedésében.

Sajna csak 7végenként tudunk találkozni, mivel más városban lakunk, nekem meg még iskola van.

Jelszavait megadta mindenhol régebben, és eddig ne is érdekelt, de a napokba ránéztem és találtam más lányokkal való beszélgetéseket, mindből kitudta magyarázni magát, tanukkal együtt, kivéve egy beszélgetést.

Most mit tegyek?

2012. jún. 4. 21:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ő is elmondta, meg mások is. (családjára értem a másokat.)
2012. jún. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!