Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derült ki, hogy megcsal a párod?
Gombás hüvelyfertőzés. Fél évvel később ondófoltos volt a sötétkék alsógatyája...
23N
Első, ez mit bizonyít?
Csak mert a gombás fertőzést akár uszodában is összeszedheted, vagy fogamzásgátló miatt is kialakulhat...
A folt a gatyán... Hát nemtudom, hacsak nem ő mondta ezek után ,hogy megcsalt, szerintem ez semmit nem bizonyít...
1. vagyok. Onnan tudom, hogy megcsalt, mert:
-nem voltam uszodában, olyan helyen, ahol ilyet összeszedhet az ember. Fog. gátlót már 6 éve szedtem ugyanezt, attól sem lehetett. Ja, és érdekes smsek a telóban: "Jó volt az estéd? :)" És hasonlók. Önmagában ez nem bizonyító erejű, de a kettő együtt már igen.
-folt a gatyán: szerinted sperma mitől kerül rá?! Hacsak nem ráverte. De nem, ő mást b@szott, míg én otthon aludtam. Ő kint volt éjjeliőr a vasútnál, és a hü*lye a munkahelyemre ment be szórakozni. Visszamondták, innentől nem volt nehéz összerakni.
Ja, és hogy teljes legyen a történet: én tartottam el, mert csak alkalmilag volt melója, nálam lakott, jegyesek voltunk...
És végezetül: szakítás után be is ismerte!!!:) (Utána meg jött volna kibékülni a gyökér...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!