Hogy derült ki, hogy megcsal a párod? Mit tettél, mit éreztél?
Nem volt nehéz észrevenni. Egyre többször dobta a közös programokat, furcsán kacskaringós történeteket adott elő teljesen hétköznapi dolgokról....
Nagyon rosszul éreztem magamat, nem is tudom pontosan leírni, milyen érzés volt rájönni mindenre.... Azóta többször is megkeresett, de lepattintottam a fr*ncba. Türelmes vagyok, de nálam is mindennek megvan a határa.
Ilyen (úgy tudom) nem volt sose.
Viszont:
Egyszer a leghosszabb kapcsolatomban azt éreztem, hogy megcsal, vagy nem őszinte, vagy valahogy furcsa. Igaz, kapcsolatunk elején volt, de akkor más volt, mint előtt, vagy utána bármikor is.
Az volt, és később el is mondta, hogy tanácsot kért egy előző nagy szerelmétől (aki nem foglalkozott úgy vele..), hogy hogyan viselkedjen, hogy velem összejöjjön...
És én jól éreztem a furcsaságát. Nem mondta el, hogy beszélgetett egy másik nővel, emellett súlyosan ügyelt néhány dologra, amire addig nem.
Aztán elmondta, és akkor nehezen akartam elhinni, de azóta hogy teljesen megismertem és a körötte lévőket is, így tudom, fölöslegesen aggódtam. (nem azért szakítottunk amúgy :-))
Tehát MEGÉRZÉS + FURCSA VISELKEDÉS, akkor ha nem is megcsalás, de valami nem stimmel...
Jesszus, mennyire kétszínű emberek vannak :(
Az én párom is megcsalt egyszer, de volt benne annyi, hogy utána azonnal felhívott és elmondta (én éppen a szüleim látogattam meg).
Szakítottam vele és belebetegedtem. Három hétig nem ettem, csak párnaponta egy szelet kenyeret, és nem aludtam, csak sírtam. Minden kötelezettségem elhanyagoltam. Pánikbeteg lettem, nem bírtam kilépni az ajtón.
Aztán kb. egy hónap múlva összeszedtem magam és elmentem orvoshoz, aki fokozatosan kikezelt. Ma, két év után már csak annyi emlékeztet erre az esetre, hogy képtelen vagyok távolsági buszon utazni, halálfélelmem van az ülések között. De ahhoz képest, hogy akkor ha az utcára kimentem, úgy éreztem, maguk alá gyűrnek az emberek, ez már igazán semmiség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!