Hogy derült ki, hogy megcsal a párod? Mit tettél, mit éreztél?
Na most írok egy 0%-os kommentet. :)
Sosem értettem, hogy miért köpik be egymást az emberek. Biztosan unatkoznak, szünetel a Barátok Közt.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy én kivel és mit csinálok. És hogy milyen titkaim vannak.
Amikor megtudtam hogy megcsal a párom, zsibbadt az agyam két órát, aztán a felszabadultság érzése lett úrrá rajtam.Egy buliban megkért, hogy nézzek meg a telójában egy sms-t,és ott találtam a terhelő bizit.(Pont felújítottuk a lakását, már bútort néztünk, s gyermeket terveztünk 6 év után)Az indoka az volt, hogy nem vagyok vékony agár alkat,s azt jobb nézni aktus közben.Ezek után azt mondtam, szabad mindenkinek azt nézni, ami jól esik, s kérése ellenére elköltöztem.
A legviccesebb, hogy hálás vagyok neki, és egyáltalán nem haragudtam, mert azt követően úgy éreztem, visszakaptam az életem, és megszépültem.
Most kismama vagyok, és egy hónap(nem hat év!) után tudtam, a páromtól vágyok utódra:-)
"Az indoka az volt, hogy nem vagyok vékony agár alkat,s azt jobb nézni aktus közben"
6 évig titkolta, hogy ekkora bunkó, illetve csak addig van veled, amíg nem talál az ízlésének megfelelőt? :S
"Kaptam egy emailt egy nőtől, hogy vele csal engem a férjem és egyúttal őt meg velem, ugyanis elfelejtette közölni, hogy házas. No komment..."
Ez tényleg gyönyörű.. És mi lett a folytatás??
14:27! Én a nem agár alkatú vagyok:-D
Igen, 6 évig kifejezetten állította, hogy tetszik neki, hogy formás vagyok.Bizonyos részeimet ki is emelte kedvencként.Amúgy gyermeket tőlem szeretett volna, csak nem monogám kapcsolatban.És igen, valóban nagy tuskó.Az utánam következő "hivatalos" bnőjéről akkor azt dicsekedte, hogy hányatja magát,de őt nem zavarja.Azóta örül, hogy a csaj hízott 10 kilót, mert kinőtt a melle.Amúgy őt azért csalta kb. másfél évig folyamatosan, mert nem elég okos, vicces, és tartalmas.Nem rossz fiú ő, csak sekélyes.Összehasonlíthatatlan, mennyivel jobb a mostani kapcsolatom:-)
Hát nyitva hagytam az ímélfiókom, hogy mikor hazajön munkából meglássa a levelet én meg kint mosogattam. Nem hittem el igazán, hogy megcsal. Kijött a konyhába, letérdelt és bocsánatot kért,mi(fia és én) vagyunk az élete,bocsássak meg. Köpni nyelni nem tudtam. Azóta elváltunk. A nő az egyik munkatársa volt...hát ha tudtam volna, hogy nem is a pénzért hanem a nőért túlórázik...hm.
Szóval ez lett utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!