Hogy derült ki, hogy megcsal a párod? Mit tettél, mit éreztél?
Az elso szerelmem,aki megkerte a kezem csalt meg.
Husvethetfo volt,es este miutan vegzet a locsolkodasokkal szokas zerint.Eljott hozzam ,es igaz egy kicsit ittas volt,de ilyenkor nem bun.Szoval nalam aludt aznap,es sex utan mely csendbe bamulta a falat,es konnyezet a szeme.Egybol feltunt es rakerdeztem hogy mi bantja.Erre annyit mondot,ha elmondja akkor tobet nem talalkozhatunk.Megijedtem hogy roszbakeveredet.De elmondta hogy aznap meglatogatta az exbaratnojet aki nemreg szakitott a baratjaval es maga alatt volt,erre megcsokoltak egymast es sexeltek.
Azthittem meghalok mikor a fajdalom belemhasitott.Fajt.Utanna bocsanatott kert de megsem halottam,elkuldtem az ejszaka kozepen.Taxit sem hivtam neki,minek?Kesobb depresszioba estem,es senki sem tudta mi a bajom.Nem mozdultam ki a szobambol sem.A haziorvosomat kertem meg hogy adjon egy eros nyugtatot mert nem tudok dolgozni sem.Egyedul dolgoztam fel.Had ne mondjam o volt az elso komoly baratom aki elott egy hulye megeroszakolt.Ezt tudta es megis ennyit jelentettem neki.Eskuvo elott megcsal.Ilyenek a ferfiak a farkuk vezerli oket,semmi mas.Azotta gyulolom a ferfiakat,es nem bizok bennuk.Nyitott kapcsolatba elek.
A volt barátnője a velünk szemben lévő bérházban lakott régebben, amikor mi oda költöztünk akkor már(a pasim szerint) nem lakott ott.
Egyik este elindult a barátjával dévédézni, én meg kiugrottam a teraszra elszívni egy cigit, bámészkodtam, és egyszer csak megláttam ezt a szerencsétlent szemben az ablakban amint megöleli az "elköltözött" lányt, megcsókolgatja, levetkőzik, neki áll megvacsorázni, én meg csak álltam és elzsibbadtam. Nagyon érdekes érzés volt, a fülemben dobolt az adrenalin, el is szívtam kicsivel több cigit mint egy :-) Viszont volt nálunk valami amit a csajtól hozott el pár nappal korábban, csak persze nekem azt mondta, hogy egy haverja volt barátnőjétől van (kifejezetten csajos cucc volt) Nekem összeállt a kép a fejemben, hogy ez a voltcsajától van, szépen betettem egy zacskóba (teszkósba) átsétáltam a szemben lévő bérházba, sikeresen be is jutottam felmentem az emeltre, és ráakasztottam a teszkós szatyrot a kilincsre, aztán hazamentem. És vártam. Hazajött, úgy csinált mintha semmi nem történt volna, szexelni akart! Nem tudtam hányjak vagy vagy röhögjek. Rövid időn belül elköltöztem.
Ja az indok az volt a megcsalásra, hogy én nem szeretem az análszexet.
Nem agár alkatú csaj! :)
Szerintem az ilyen típusnak semmi se jó!
Aki szerelmes, az elnézi a másik hibáit, aki meg nem szerelmes, az magát a tökélyt is megcsalja.
Örülök, hogy jól végződött a történeted!
"Ja az indok az volt a megcsalásra, hogy én nem szeretem az análszexet."
Rohadjon meg az ilyen, akkor éljen együtt egy s.egglyukkal, ha neki az a fontosabb!
Vertem volna szó szerint agyon, ha egy s.egg után még belém akarja rakni! Hányinger!
Ez a válasz 65%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-09 22:43
Kérlek mond el, együtt vagytok még? Mi történt a végén? Vagy most mi történik?
Szia! Engem a kedves "párom" egy hét után csalt meg úgy hogy előtte 2 hónapig könyörgött legyek a barátnője:D A sztori legjobb része hogy én nagyon szerettem pedig az az egy hét másnak semmi nekem a világ volt mert első "komolynak" indult fiú volt az életemben.Aztán történt hogy a kedves akkori legjobb barátnőm(már nem az) úgy gondolta hogy ő szemrebbenés nélkül felsétál a kedves palim lakására, hogy úgyis arra járt unatkozik stb stb :D
Mondanom sem kell hogy szépen szexeltek egy nagyot gondolták ugy sem tudom meg :D Hát ezt nagyon bebukták mert a palim hawerja még az aznap felhivott hogy ezek összeszűrték a levet, mondanom sem kell hogy tombolni kezdtem a vége az lett hogy a lányt elég rondán megvertem kissé vérzet orra szája de sajna komolyabb baja nem lett :D Az exem a mai napig tagadja és utánam járkál miszerint ő mennyirre szeret engem és a többi és a többi.CSaj azóta is pofátlanul rám köszön ha találkozunk meg vigyorog nagyon vicces egy leányzó mondhatom :D Akkor abban a percben nagyon fájt úgy éreztem elárultak!Viszont ma már én is csak röhögök rajtuk mert a két szerencsétlen megérdemelte egymást :D Mindenesetre bár most szingli vagyok azért csak csak dagad a májam hogy az ex lassan 2 éve könyörög a bocsánatomért a lánykára meg rá sem néz már!:D:D:D:D:D
Azért óvatosan azzal a májdagadással:-).
Engem tudtommal még nem csaltak meg, de a szakítás olyan borzasztó fájdalom tud lenni, hogy el sem tudom képzelni, milyen, mikor kiderül: megcsaltak.
Ezért kérdeztem.
Sulis vagyok.
Volt egy ilyen vagány, ri*anc (értsd:átment rajta a fél suli) havernője,
Akivel egyszer rajtakaptam hogy csókolózik🤢🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!