Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan derült ki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derült ki, hogy a férjetek / barátotok megcsal titeket?

Figyelt kérdés

Gyanítom, hogy a férjemnek viszonya van valakivel. Néha hívják éjjel telefonon, ilyenkor kimegy, utána pedig azt mondja, hogy a munkája miatt keresték, de ez régebben nem így volt. Újabban később jár haza és a viselkedése is megváltozott.

A kérdés konkrétan : mik azok a nyomok, jelek amiket hagyhat a szeretője - mire figyeljek oda? Hogyan derítsem ki?

(megkérdeztem tőle, hogy van-e valakije, de tagadott)

2010. ápr. 23. 14:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%
Hajszál a ruháján, parfümillat. Nézd meg a telefonját, amikor alszik.
2010. ápr. 23. 14:29
 2/38 anonim ***** válasza:
87%

telefon, internet.

nézd át a telefonját, amikor nincs ott.

nézelődj a számítógépben(naplózott beszélgetések, email, előzmények)

nem tartja pl. állandóan a zsebében a telefonját?

2010. ápr. 23. 14:30
 3/38 anonim ***** válasza:
23%
telefont megnézni naggggyon gáz!
2010. ápr. 23. 14:30
 4/38 anonim ***** válasza:
13%
uccsó: igaz!
2010. ápr. 23. 14:34
 5/38 anonim ***** válasza:
84%
És az nem gáz, hogy csalja a férje? Ha titeket csalna ti sem néznétek meg? Ez a bizalmasdi csak akkor működik ha mindkét fél hajlandó rá. Ha tudja hogy csalják miért ne nyomozna utána, hogy aztán lezárhassa ezt a kapcsolatot?
2010. ápr. 23. 14:36
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalni valakit még nagyobb gáz!

Amikor éjjel kimegy telefonálni menj utána, légy ott, hogy mit beszél, a munkahelyi telefont nem kell titkolni előtted, tud beszélni, ha a szeretője az, akkor nyilván kínos lesz neki megszólalni.

Munkahelyére munkaidő végén menj oda, hogy sétáljatok együtt haza, várd ott meg.

A bizalom nagyon fontos, de ezek valóban intő jelek...

2010. ápr. 23. 14:37
 7/38 anonim ***** válasza:
89%

Egyszerű: amint leteszi a telefont, hìvd vissza a szàmot. Ha azzal veszik fel, hogy " mit felejtettèl el macikàm" akkor megcsal, ha meg azzal, hogy "xxx cèg, tessèk", akkor mondd, hogy tèves.

Az èn expasim is a telefonja miatt bukott le, ha nekem valami gyanùs nem sunnyogok, ott helyben ràkèrdezek, nem titokban nèzem àt a hìvàslistàt, ha nincs titkolnivalòja akkor odaadja magàtòl.

2010. ápr. 23. 14:44
 8/38 anonim ***** válasza:
93%

18 éve vagyunk együtt a férjemmel, SOHA nem néztem meg sem a mobilját, sem az sms-eit! DE! Ha bármilyen okot adna gyanakvásra, az tuti, hogy megnézném.

Lehet, hogy gáz megnézni a telefonját meg az e-mailjeit, de a megcsalás a hátam mögött nagyobb gáz!

2010. ápr. 23. 14:49
 9/38 anonim ***** válasza:
18%

14.36-nak

Egyenlőre még nem tudja, hogy csalja a férje, csak gyanakszik. Ha leakarja zárni bárki a kapcsolatot, ahhoz nem kell bizonyíték, anélkül is meglehet tenni.

Én is azt mondom, hogy más telefonjába, mailjeibe nem nézünk bele a tudta nélkül. Nekem pl semmi titkolnivalóm nincs, de nagyon kiakadnék, ha a férjem az engedélyem nélkül olvasgatná az üzeneteiemt, nézegetné a híváslistám.

Oda lehet menni a munkahelye elé, utána lehet menni tényleg, ha telefonál, lehet számon kérni stb. de kutatkodni más privát dolgában gusztustalan. A házasság nem azt jelenti, hogy a másiknak minden apró dologról tudni kell.

2010. ápr. 23. 14:50
 10/38 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ilyen esetben nem gáz megnézni a telefont. Még mindig jobb, mint megcsalt feleségként évekig élni a megaláztatásban.
2010. ápr. 23. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!