Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derült ki, hogy a férjetek / barátotok megcsal titeket?
Gyanítom, hogy a férjemnek viszonya van valakivel. Néha hívják éjjel telefonon, ilyenkor kimegy, utána pedig azt mondja, hogy a munkája miatt keresték, de ez régebben nem így volt. Újabban később jár haza és a viselkedése is megváltozott.
A kérdés konkrétan : mik azok a nyomok, jelek amiket hagyhat a szeretője - mire figyeljek oda? Hogyan derítsem ki?
(megkérdeztem tőle, hogy van-e valakije, de tagadott)
Blokk ! Az én párom igy bukott le hogy az autóba hagyta a női parfüm blokkját...a szemét...::@
Ez után természetesen bevallott mindent ....
Én pedig elkaptam egy szép nemibetegséget :S
Mikor hazajöttem a nőgyógyásztól, kihajigáltam az összes cuccát, tagadott pár napig, aztán csak bevallotta.
Nem vagyunk együtt, ő egy darabig azzal a büdös pin@val volt, de már szakítottak. Nem tudom, h megérte-e neki eldobni a közös hét évünket...
Az én balf@sz férjem is letagadta a csillagos eget is, hogy képzelődök, és engem szeret, nincs senki az égvilágon. Aztán egyszercsak volt a kocsiban +500 km, amit még ügyesen kimagyarázott, de a barom bankkártyával tankolt amikor elvileg ügyeletesként csücsült a munkahelyén. Innen már dőlt minden, mint a domino. A törölt híváslista is feltűnő, meg a sunyi magyarázatok.Nekem is az volt a legsz@rabb, hogy sumákolt. Van olyan, hogy már nem akarsz a másikkal élni, de akkor zárd le, és kedj úgy bele egy másik kapcsiba. De így mindenkit hülyének nézett. Hülyének engem, hülyének a szeretőjét. Azért meg különösen utáltam, hogy "rákényszerített" arra, hogy kutakodjak, keressek, pedig utálom az ilyet, de mivel éreztem, hogy gáz van, ő viszont tagadott, nem ülhettem ölbetett kézzel.
Kedves válaszolók, akik elítélik a telefonba turkálást. Mit tennétek, ha megmozdulna a gyomrotok, hogy megcsal benneteket a kedves, de ő tagad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!