Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan derült ki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derült ki, hogy a férjetek / barátotok megcsal titeket?

Figyelt kérdés

Gyanítom, hogy a férjemnek viszonya van valakivel. Néha hívják éjjel telefonon, ilyenkor kimegy, utána pedig azt mondja, hogy a munkája miatt keresték, de ez régebben nem így volt. Újabban később jár haza és a viselkedése is megváltozott.

A kérdés konkrétan : mik azok a nyomok, jelek amiket hagyhat a szeretője - mire figyeljek oda? Hogyan derítsem ki?

(megkérdeztem tőle, hogy van-e valakije, de tagadott)

2010. ápr. 23. 14:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 23. 15:28
 22/38 anonim ***** válasza:
79%
Ha közös szàmlàtok van, nèzd meg annak az egyenlegèt is, ha "szerencsèd" van akkor fizetett kàrtyàval egy ètteremben, viràgosnàl, vagy ilyesmi.
2010. ápr. 23. 15:33
 23/38 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ez valoban gyanus,ha torli az sms-eket! Egy tiszta lelkiismeretu nem ezt teszi. Mi a foglalkozasa,h ejjel hivjak a munkahelyerol???
2010. ápr. 23. 16:24
 24/38 anonim ***** válasza:
80%
Új cuccok (pl. ruhák), más stílus, más illat, új érdeklődési kör, sportol (ha előtte hanyagolta), ilyesmik voltak nálunk. Szerintem kell a bizonyíték ha tagad, de ha valóban megcsal, előbb-utóbb úgyis lebukik valahogy. Ráadásul a nő, ha meg akarja szerezni, akkor direkt hagyhat jeleket. Mindenki lebukik...:)
2010. ápr. 23. 16:32
 25/38 anonim ***** válasza:
84%

Blokk ! Az én párom igy bukott le hogy az autóba hagyta a női parfüm blokkját...a szemét...::@

Ez után természetesen bevallott mindent ....

2010. ápr. 23. 16:58
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig elkaptam egy szép nemibetegséget :S

Mikor hazajöttem a nőgyógyásztól, kihajigáltam az összes cuccát, tagadott pár napig, aztán csak bevallotta.

Nem vagyunk együtt, ő egy darabig azzal a büdös pin@val volt, de már szakítottak. Nem tudom, h megérte-e neki eldobni a közös hét évünket...

2010. ápr. 23. 17:03
 27/38 anonim ***** válasza:
80%
17.03! Jól tetted!
2010. ápr. 23. 17:10
 28/38 anonim ***** válasza:
94%

Az én balf@sz férjem is letagadta a csillagos eget is, hogy képzelődök, és engem szeret, nincs senki az égvilágon. Aztán egyszercsak volt a kocsiban +500 km, amit még ügyesen kimagyarázott, de a barom bankkártyával tankolt amikor elvileg ügyeletesként csücsült a munkahelyén. Innen már dőlt minden, mint a domino. A törölt híváslista is feltűnő, meg a sunyi magyarázatok.Nekem is az volt a legsz@rabb, hogy sumákolt. Van olyan, hogy már nem akarsz a másikkal élni, de akkor zárd le, és kedj úgy bele egy másik kapcsiba. De így mindenkit hülyének nézett. Hülyének engem, hülyének a szeretőjét. Azért meg különösen utáltam, hogy "rákényszerített" arra, hogy kutakodjak, keressek, pedig utálom az ilyet, de mivel éreztem, hogy gáz van, ő viszont tagadott, nem ülhettem ölbetett kézzel.

Kedves válaszolók, akik elítélik a telefonba turkálást. Mit tennétek, ha megmozdulna a gyomrotok, hogy megcsal benneteket a kedves, de ő tagad?

2010. ápr. 23. 18:53
 29/38 anonim ***** válasza:
74%
Az egyik ismerősömnek az volt fura,hogy a férje nem akart sexelni,vagy néha fel sem állt neki,estleg hogy 1sexmentes hét után is 1órán át birta...azért az ilyenekre is oda lehet figyelni.
2010. ápr. 23. 20:17
 30/38 anonim válasza:
66%
Mi lenne, ha azt tennéd, hogy amikor este kimegy telefonálni megkérnéd, hogy hívja vissza neked a számot. Lehet erre azt fogja mondani, hogy minek,és ha felveszik, akkor mit mondjon a főnökének (vagy munkatársának) megkéred, hogy akkor rejtett számról hívja. Ha nem teszi meg, akkor tudni fogod, hogy mi miatt.
2010. ápr. 23. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!