Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derült ki, hogy a férjetek / barátotok megcsal titeket?
Gyanítom, hogy a férjemnek viszonya van valakivel. Néha hívják éjjel telefonon, ilyenkor kimegy, utána pedig azt mondja, hogy a munkája miatt keresték, de ez régebben nem így volt. Újabban később jár haza és a viselkedése is megváltozott.
A kérdés konkrétan : mik azok a nyomok, jelek amiket hagyhat a szeretője - mire figyeljek oda? Hogyan derítsem ki?
(megkérdeztem tőle, hogy van-e valakije, de tagadott)
Köszönöm a válaszaitokat.
Olyan konkrét dolgokra vagyok kíváncsi, mint a parfüm illata és hajszálak a ruháján.
A telefonját már átnéztem, de még az én üzeneteimet is törölte, nem találtam semmit.
Viszont néhány hete amikor túlóra után éjjel hazajött valami csillogott az arcán - szerintem szemfesték volt.
Rákérdeztem de azt válaszolta, hogy biztosan valamelyik kolléganőjéről kenődött az arcára, amikor megpuszilta.
Már megkérdezte, tagadott.
Ha nem kutakodik, mégis hogyan derítse ki az igazat, vagy nyugtassa meg magát??
Egy pasi sincs, aki ha félremegy, és a felesége rákérdez, akkor bevallaná... Innentől kezdve valahogyan mégis meg kell tudni az igazat.
Bár szerintem is jobb a konkrét tisztázás (éjjel a telefoncsörgéskor ott álnni mellette, megvárni munka után, stb.), de ha ez sem vezet eredményre... Marad a kutakodás.
És az tiltakozik a telefon, e-mail nézegetés ellen, akinek titkolnivalója van. Nekem a párom tudja az összes jelszavam, néha megkérem nézze már, nem érkezett-e fontos levél, de ha magától belép se sértődök meg. Mert nincs olyan, amit ne láthatna...
az gyanús, ha mindent kitöröl....
akkor folytasd a számítógéppel.
Ezek tükrében marad az első válasz: parfüm, rúzs, sminkpecsét, egy szeretlek cetli az egyik zsebben, vacsiszámla...
Ha a telefonjából mindent töröl, akkor a számítógépről is.
Én a helyedben biztosan ott állnék felette az éjszakai telefonok idején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!