Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan derült ki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derült ki, hogy a férjetek / barátotok megcsal titeket?

Figyelt kérdés

Gyanítom, hogy a férjemnek viszonya van valakivel. Néha hívják éjjel telefonon, ilyenkor kimegy, utána pedig azt mondja, hogy a munkája miatt keresték, de ez régebben nem így volt. Újabban később jár haza és a viselkedése is megváltozott.

A kérdés konkrétan : mik azok a nyomok, jelek amiket hagyhat a szeretője - mire figyeljek oda? Hogyan derítsem ki?

(megkérdeztem tőle, hogy van-e valakije, de tagadott)

2010. ápr. 23. 14:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
31%
De gáz hogy csalja( ha csalja) de akkor se tartom helyesnek a "kutakodást".
2010. ápr. 23. 14:58
 12/38 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mit tartasz ebben az esetben helyesnek?
2010. ápr. 23. 14:59
 13/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Olyan konkrét dolgokra vagyok kíváncsi, mint a parfüm illata és hajszálak a ruháján.

A telefonját már átnéztem, de még az én üzeneteimet is törölte, nem találtam semmit.

Viszont néhány hete amikor túlóra után éjjel hazajött valami csillogott az arcán - szerintem szemfesték volt.

Rákérdeztem de azt válaszolta, hogy biztosan valamelyik kolléganőjéről kenődött az arcára, amikor megpuszilta.

2010. ápr. 23. 15:02
 14/38 anonim ***** válasza:
87%

Már megkérdezte, tagadott.

Ha nem kutakodik, mégis hogyan derítse ki az igazat, vagy nyugtassa meg magát??

Egy pasi sincs, aki ha félremegy, és a felesége rákérdez, akkor bevallaná... Innentől kezdve valahogyan mégis meg kell tudni az igazat.

Bár szerintem is jobb a konkrét tisztázás (éjjel a telefoncsörgéskor ott álnni mellette, megvárni munka után, stb.), de ha ez sem vezet eredményre... Marad a kutakodás.

És az tiltakozik a telefon, e-mail nézegetés ellen, akinek titkolnivalója van. Nekem a párom tudja az összes jelszavam, néha megkérem nézze már, nem érkezett-e fontos levél, de ha magától belép se sértődök meg. Mert nincs olyan, amit ne láthatna...

2010. ápr. 23. 15:03
 15/38 anonim ***** válasza:
74%

az gyanús, ha mindent kitöröl....

akkor folytasd a számítógéppel.

2010. ápr. 23. 15:05
 16/38 anonim ***** válasza:
80%
Ha a párod telefonja előfizetéses, akkor kérd le a híváslistát, de még jobb ha vele kéreted le. A reakcióján fogod látni,hogy sumákol-e. Ha nem akkor az előttem szólok szerint bizonyítani az állításodat.
2010. ápr. 23. 15:07
 17/38 anonim ***** válasza:
73%

Ezek tükrében marad az első válasz: parfüm, rúzs, sminkpecsét, egy szeretlek cetli az egyik zsebben, vacsiszámla...

Ha a telefonjából mindent töröl, akkor a számítógépről is.

Én a helyedben biztosan ott állnék felette az éjszakai telefonok idején...

2010. ápr. 23. 15:09
 18/38 anonim ***** válasza:
80%
A kocsit is átnézheted hajszál után mindig marad nyom valahol.
2010. ápr. 23. 15:10
 19/38 anonim ***** válasza:
74%
rúzsfolt, parfüm eltűnik egy tusolás után . Ez nem feltétlenül vezet nyomra.
2010. ápr. 23. 15:12
 20/38 anonim ***** válasza:
80%
A 14:58 üzenem! Szerelemben háborúban mindent szabad!!!
2010. ápr. 23. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!