Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derült ki, hogy a férjetek / barátotok megcsal titeket?
Figyelt kérdés
Gyanítom, hogy a férjemnek viszonya van valakivel. Néha hívják éjjel telefonon, ilyenkor kimegy, utána pedig azt mondja, hogy a munkája miatt keresték, de ez régebben nem így volt. Újabban később jár haza és a viselkedése is megváltozott.
A kérdés konkrétan : mik azok a nyomok, jelek amiket hagyhat a szeretője - mire figyeljek oda? Hogyan derítsem ki?
(megkérdeztem tőle, hogy van-e valakije, de tagadott)
2010. ápr. 23. 14:23
31/38 anonim válasza:
nem akarok pofatlankodni, de telefon, meg net? es a bizalom hol? :)
32/38 anonim válasza:
Gyanús telefonok, elvonul telefonálni, viszi magával a telefont, nemi betegséget hazahoz, ruhán ez az..
33/38 anonim válasza:
ha nincs semmi gond akkor miert gyanusitod? ezzel lehet legjobban eltolni a kapcsolatot.
34/38 anonim válasza:
en nem nő vagyok, de szinte sirni lehet ezeken a valaszokon. ha nincs meg az a bizalom, hogy nyiltan tudnatok beszelni barmirol (marpedig ha valaki hajlamos a ferje telefonjaba turkalni, meg a blokkokat kovetni, meg ilyenek, akkor nagyon nincs meg), akkor az a kapcsolat nem fog menni. es ha nem hibas? nagyobb csalodas eri azzal, hogy ennyire nem bizol benne, hogy az adataiban turkalsz, meg a kocsi (siralmas). ha van nemi lelkiismerete, akkor nem csal meg. ha megis, akkor egy ido utan nagyon fogja kinozni, hogy mi van, es elnezest ker. nagyon nem tamogatom az elozo valaszok 90%-at. szerintem probalj meg beszelni vele (nem felelossegre vonni, hanem beszelni vele!!! ezt a kettot sokan osszekeverik) es hidd el, hogy sokkal tobbre fogsz vele menni, mint a kutatasokkal.
35/38 anonim válasza:
Utolsónak.
Én írtam, h elkaptam egy betegséget a férjemtől. Egyetértek azzal, amit írtál, de én nem turkáltam sosem, meg sem fordult a fejemben, h megcsalhat, ő sem tudta megmagyarázni utána, h miért tette, de hidd el, sokkal jobb lett volna, ha nem a nőgyógyászaton tudom meg, hanem eltévedt sms-ből....
36/38 anonim válasza:
Addig én se kutattam, amíg a nyaralásra vitt közös(!) kártyás telefonunkra nem érkezett szerelmes levél. Addig kapott bizalmat. Ezért írtam, hogy mindenki lebukik, de vajon érdemes megvárni?
37/38 anonim válasza:
sajnalom, hogy ilyen modon tudtad meg, es megertlek, hogy duhos vagy ra. elismeresem, hogy nem nezegetted! de biztos vissza fogja kapni. nemhiszem, hogy ezekutan nyugodt lelekkel le tud fekudni aludni, ha tudataban van, hogy mit csinalt. es az utolsonak: talan ha ilyen hutlen volt annak ellenere, hogy nem volt kolcsonos, elobbutobb mindenkeppen elkovetett volna valamit. bár nem sult el jol, de szerintem akkoris jol tetted, hogy biztal benne. élettarsat talalsz, es ha ugyanigy fogsz viselkedni, akkor legalabb nem rajtad fog mulni a kapcsolat "tartossaga" :)
38/38 schallersacy válasza:
nekem a barátnőm köpte be a pasimat.."-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!