Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan, miből derült ki, hogy...

Hogyan, miből derült ki, hogy a férjetek/feleségetek megcsal?

Figyelt kérdés
Milyen gyanús jelek voltak? Miket mondott, csinált, ami miatt sejtettétek, vagy egyértelművé vált, hogy van valakije rajtatok kívül?
2010. márc. 25. 14:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

bevallotta.

de így utóleg visszagondolva voltak jelek is.

2010. márc. 25. 14:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
4 napos konferenciára voltam hivatalos, de otthon felejtettem a repülőjegyet és vissza kellett mennem. Amit akkor láttam, az mindennél egyértelműbb volt. :-( 38/N
2010. márc. 25. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa viselkedés. Még én éreztem magam hülyén. A megérzés is ott volt. Aztán éjszaka kimaradt hívtam és női hangot is hallottam. Éppen azt csinálták. Megszületett a gyűlölet ami közönnyé változott.
2010. márc. 25. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Belépve hagyta a skypot és rá irt a nője. Egyértelmű mondatokat irt.. igaz végül én voltam a bunkó mert elolvastam.
2010. márc. 25. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

elkezdett kicsimnek hívni, annak ellenére, hogy magasabb voltam nála.

hogy ez a balf.sz mennyi energiát fektetett abba, hogy sumákoljon (mindig ideges volt, ha ránéztem a kilométerórára), aztán meg becsúszott ez a malőr...

le is pattintottam, keféljen mással, akinek ez jó...

2010. márc. 25. 14:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy nézett rám, mint addig, nem úgy csókolt ( inkább csak gyors puszi volt), zavartan viselkedett, nem lehetett vele beszélgetni. Végül rákérdeztem, akkor felháborodott, megsértődött, majd hónapok után ( addig ment a huzavona) bevallotta.
2010. márc. 25. 14:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

megérzés.

+ a klasszikusok: sms-k már hajnalban. telefonrejtegetés.

hajszál! új szavak használata.

de legfőbb az első, a megérzés.

2010. márc. 25. 14:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Nincsenek gyanús telefonok, gyanús kimaradások, ahhoz túl okos, hogy ilyen egyszerűen lebuktatná magát. Ellenkező műszakban dolgozunk, amikor én a munkahelyemen vagyok, akkor végül is bármit csinálhat. Egyértelmű jelet sem tudnék mondani, mégis hetek óta azt érzem, hogy valami nagyon nem stimmel.
2010. márc. 25. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A csaj, akivel megcsalt, az mondta a barátnőjének, és nem vette észre, hogy arra felé mentem a hátamögött. Meghallottam, rákérdeztem, és bevallotta. (de nem a szépen kérésnél, de nem bántottam, csak erélyesebb voltam) A párom is először tagadott, aztán vallott.

A szép, hogy a csaj ismerősöm volt, és tudta, h együtt vagyunk...

22/L

2010. márc. 25. 14:37
 10/13 anonim ***** válasza:

kérdezz rá egyértelműen, h miért viselkedik furán. hülyeség nyomozgatni.

aztán döntsd belátásod szerint.

bár ahol a bizalom már nem 100as, ott kár teperni a kapcsolatért...

2010. márc. 25. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!