Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan, miből derült ki, hogy...

Hogyan, miből derült ki, hogy a férjetek/feleségetek megcsal?

Figyelt kérdés
Milyen gyanús jelek voltak? Miket mondott, csinált, ami miatt sejtettétek, vagy egyértelművé vált, hogy van valakije rajtatok kívül?
2010. márc. 25. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy túl sokat beszélt egy lány barátjáról. És érdekes, nem ez volt a fura, hogy túl sokat beszélt róla, hanem hogy egyszer csak azt vettem észre hogy már több hónapja nincs a lányról szó, ez volt gyanús, és tényleg igazam volt. Meg voltak még más egyértelmű árulkodó jelek(furán viselkedett és amikor ezt megemlítettem neki poénból, hogy "valamiben sántikálsz" akkor még idegesebb lett) Nem tudom azóta se, hogy megcsalt-e konkrétan, de hogy elment a lányhoz az 1000%, mert utána megbeszéltük..(és nem is az országban lakik a lány)
2010. márc. 25. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Épp mosást tartottam és szokás szerint ürítettem a zsebeket, akkor találtam rá egy telefonszámra, női névvel persze, 1 héttel később hajszálakra a konyhában.

De ma már nagyon boldog vagyok, hogy így alakult, sokkal különbet találtam nála.

2010. márc. 25. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:

ez esetben gondold át, milyen természetű vagy. Szoktál-e gyanakodni máskor, másokra is?

Ha nem, próbálj rájönni, mi válthatta ki most ezt az érzést.

2010. márc. 26. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!