Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok arra gondolni, hogy mi lesz ha szakít vagy megcsal a párotok?
Figyelt kérdés
sokszor eszembe jut és teljesen elszomorodok..:(2012. jún. 4. 20:56
1/7 anonim válasza:
Akkor összetörik a szivem ismét és utána megint idő mire talpra állok. De én nem gondolok ilyenre remélem hogy nem következik be egyik sem egyenlöre élek a mának meg a holnapnak
2/7 anonim válasza:
Nem kell az ördögöt a falra festeni! Elég, ha akkor agyalsz ilyesmin, ha valóban bekövetkezik, addig meg fölöslegesen hergeled vele magad.
3/7 anonim válasza:
Ha ilyeneken gondolkodik valaki az már régen rossz.Nem szabad,élvezni kell az együtt töltött időt.
26n
4/7 anonim válasza:
Alapvetően nem ezen jár az agyam, de végigpörgettem egy forgatókönyvet, hogy mi lesz, ha.
Benne van a pakliban, szóval a homokba dugom a fejem, és nem látom-nem létezik felfogás kicsit naiv ebben a kérdésben, de persze nem szeretném, hogy megtörténjen.
Azon kívül, hogy nagyon kiakadok és szomorú leszek, legalább lesz egy minimális tervem, hogy mit kezdjek magammal.
Korábban ebbe rokkantam bele, hogy nem számoltam a buktatókkal, és nem tudtam mit kezdjek magammal a dolgok után. Hát most van erre is "B terv".
5/7 anonim válasza:
Kezdetnk megverném a barátnőm meg az is akivel megcsalt, aztán elzavarnám, utána felhívnám valamelyik volt csajom h segítsen felejteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!