Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsal?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, a párom folyamatosan flörtöl a hátam mögött egy lánnyal, akiért egyszer már majdnem elhagyott. Olyanokat mondd neki, hogy elmennek egy buliba, "jajj csak nehogy rámásszon", vagy hogy nem tudja hogy fogja vissza magát. Folyamatosan ő kezdeményezi ezeket a témákat, de azért a csajt sem kell félteni. Nekem ettől a belem fordul ki és iszonyatosan megalázónak érzem!

Ezerszer megkértem a páromat, hogy ne csináljon hülyét belőlem, de tojik rám. Szerinte ez teljesen oké, csak poénkodnak, nem komoly, nem igaz hogy nem értem meg. Még is az az érzésem, hogy ha lehetőség adódna rá simán meg is tenné.

Ezek mellett pedig ő a megtestesült tökély. Soha egy barátnőjét sem csalta meg vagy verte át (elmondása szerint).

Mivel tegnap megint ilyen flörtön kaptam, ami persze ismét csak poén volt, nagyon el vagyok keseredve. :(

Gondoltam rákérdezek egy haverjánál, hogy ő milyennek ismeri. Jó ötlet lehet ez, vagy inkább hagyjam? Ti mit tennétek?

Kérlek komoly válaszokat írjatok, nem vagyunk már kisgyerekek!

2012. júl. 12. 15:28
 1/6 okoska31 ***** válasza:

Akkor íme a válasz, egy nem kisgyereknek:

ártatlan flört nem létezik. Ha lesz rá lehetősége, le fog feküdni azzal a csajjal.

Megvárhatod, de el is küldheted most.

Ha elmondtad neki higgadtan, hiszti nélkül, hogy Téged nagyon zavar, hogy ezt műveli a hátad mögött, és nem érti - akkor miért is vagy vele? azért egy év nem olyan hosszú idő, hogy mérlegelni kellene, érdemes-e megalkudni.

2012. júl. 12. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Haverját nem jó ötlet kikérdezni...

havert védené, ugyanazt mondaná mint a párod...maga az Isten!!!

Beszéld meg a pároddal, hogy neked ez nem tetszik, esetleg Te is menj Vele oda ahol az a rámászós csajjal szokott találkozni, bulizni...ha sajnos nem tud változtatni, ott is hagyhatod, lesz jobb...mert ez tényleg megalázó s neki is az lenne ellenkező esetben.

Tudom csúnya dolog, de ha a hűségére lennél kíváncsi, fel is mérheted, csak a neten kell egy kamú csajt csinálni, kikezdeni vele, s várni a reakciót meddig menne el a kedves párod...de azért remélem ilyen tetteket nem kell alkalmaznod s anélkül is megoldódik a problémátok.

sok sikert!

2012. júl. 12. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Abszolút igazad van és a lelkem mélyén tudom is, hogy már mindent megtettem, amit lehetett még is a mintha a falnak beszélnék... az egyetlen megoldás egyértelmű. Még is jól megvagyunk és szeretem őt, igyekszem minden szalmaszálba kapaszkodni, hátha még valamit kifelejtettem próbálkozás terén.

Mondtam már szépen, nyugodtan, higgadtan, józanul, ittasan, szerelmesen, utálkozva, hisztizve, bőgve, abszolút nyugodtan és normális hangnemben, de semmi.

2012. júl. 12. 15:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként van egy haverja, tiszta lelkű, jó érzésű ember, tudom hogy ő nem falazna neki, őt is szemeltem ki. Konkrétumokat ő sem hiszem hogy mondana, ha tudna valamit, de azért talán figyelmeztetne, hogy nyissam ki a szemem jobban.
2012. júl. 12. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű a válasz, a pasit nem érdekled. Legalábbis annyira nem, hogy figyelembe vegye a te érzéseidet is a saját kufircolhatnékján kívül. Hogy megtette vagy nem, azt mi innen nem tudhatjuk, de ha már mindenféleképpen mondtad neki, és lepereg róla, akkor nagyon elgondolkodnék azon, hogy milyen jövője van a kapcsolatnak.
2012. júl. 12. 15:49
 6/6 anonim válasza:

Szerintem már meg is dugta.

Nem figyel rád.

Nem érdemel meg téged.

2012. júl. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!