Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okbol álmodja a párom, hogy megcsal?
VAGY: nem álmodja ezt, csak kíváncsi, hogy hogyan reagálnál rá, és ezért dobja be ezt a témát "kamuból" - egyszerűen azért, hogy megtudja, mit szólsz hozzá, hogy az ő fejében ilyen gondolatok is cikáznak (merthogy cikáznak, még ha csak álmában is). :) Persze nem biztos, nem ismerem párodat - de ez is egy opció...
Talán arra próbál ezzel célozni, hogy valami a kapcsolatotokban nem tetszik neki, és jó lenne, ha változtatnál rajta... ilyesmi is benne lehet.
23/F
"Én amondó vagyok hogy minden álomnak van valami valós alapja ..."
Én meg Belmondó:)
A voltbarátnőm azt álmodta, hogy megfogom csalni és erre fordítva történt.
google segítségével:
1. Házasságtörés/megcsalás
Az ezzel kapcsolatos álmok általában a nem kielégítő szexualitásra világítnak rá - akár önnél, akár a partnerénél. Ez az álom nem a partner megcsalását jósolja meg, hanem pusztán azt jelzi, hogy ön javítani akar a szexuális életén a partnerével, de nem tudja, hogyan, vagy nem tudja ezt az igényét közvetíteni a másik felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!