Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26-28 éves férfiak! Ha a barátnőtök (20 éves) elmondaná, hogy terhes, hogyan reagálnátok?
Szeretnétek, ha megtartaná a barátnőtök a gyereket? Vagy elhagynátok emiatt?
(A korotokat is legyetek szívesek odaírni)
20/L
26 éves srác vagyok. Sok dologtól függ, legfőképpen attól, hogy milyen erős a kapcsolatunk, vele képzelem-e el a jövőmet. Van barátnőm, 22 éves egyetemista, egy éve járunk és számomra egyértelmű, hogy közös jövőt szeretnék vele, azt hiszem ő is így gondolja. :) Sokat beszélünk róla, az összeköltözést tervezgetjük. Házasság, gyerek természetesen még nagyon odébb lenne, de ha ő bejelentené hogy terhes, és meg akarja tartani... akkor én sem ellenkeznénk, mivel amúgy is vele képzelem el a jövőmet. Persze nehéz lenne, de biztos vagyok benne, hogy a szüleink támogatnának, és végülis a gyerek sokkal több örömet adna, mint amennyi nehézséggel/kiadással járna.
Szóval én így látom, ha elég jó a kapcsolatotok és közös jövőt terveztek, akkor lehet hogy a barátod is belemegy...
Ha felmerül benned a gondolat is, hogy esetleg a párod elhagyna emiatt, akkor én végiggondolnám a helyedben, hogy miért is jutott ez eszembe. Csak mert még nem tartotok ott, hogy ilyesmiről beszéljetek vagy egyszerűen a ti kapcsolatotokba egyáltalán nem férne bele egy gyerek?
Gyereket csak egy biztos párkapcsolatra lehet szülni, szerintem. Én is abortusz ellenes vagyok egyébként, de csak biztos párkapcsolat esetén tartanám meg, ha úgy adódna. 26N
Azért jutott eszembe, mert még alig egy éve járunk csak, ez fel se merült. Szeretem a barátomat, és ő is engem. De fogalmam sincs, hogy mit gondol a gyerekekről, akar-e gyereket valaha egyáltalán, vagy hogy elég érettnek érzi-e magát hozzá.
Egyedül is fel tudnám nevelni, mert megvan hozzá az anyagi hátterem, de... szeretném, ha a gyerekemnek lenne apja is. (Ha már nekem nem nagyon volt...)
16-os vagyok. Megértelek, ez egy óriási döntés. De tényleg nem kell egyedül döntened, beszéld meg a barátoddal. Talán az segít a beszélgetésben, ha szétválasztjátok a két témát: a párkapcsolat és a gyerek témát. Igen, ezen múlhat a párkapcsolatotok is a jövőben.
Meg lehet őt is érteni, ha még nem akarna esetleg. Azt gondold végig, ti ketten, ha úgy döntenétek, hogy igen, anyagilag, de elsősorban érzelmileg meg tudnátok-e adni egy gyereknek, ami kell hosszútávon. Miben változtatná meg az életeteket? beszéljetek át minden részletet, ki-ki hogy gondolja! Ebből majd látjátok, hogy menne-e, ha csak feltételesen végig gondoljátok!
Én biztosan tudom, hogy nekem nem kell gyerek.
Engem kiidegelnek, semmi kedvem ilyesmihez.
Ha meg valahogy meg is zsarolnának, akkor sem kéne, inkább gyerektartás hébe-hóba.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!