Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26-28 éves férfiak! Ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26-28 éves férfiak! Ha a barátnőtök (20 éves) elmondaná, hogy terhes, hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Szeretnétek, ha megtartaná a barátnőtök a gyereket? Vagy elhagynátok emiatt?

(A korotokat is legyetek szívesek odaírni)

20/L

2012. júl. 15. 10:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

26 éves srác vagyok. Sok dologtól függ, legfőképpen attól, hogy milyen erős a kapcsolatunk, vele képzelem-e el a jövőmet. Van barátnőm, 22 éves egyetemista, egy éve járunk és számomra egyértelmű, hogy közös jövőt szeretnék vele, azt hiszem ő is így gondolja. :) Sokat beszélünk róla, az összeköltözést tervezgetjük. Házasság, gyerek természetesen még nagyon odébb lenne, de ha ő bejelentené hogy terhes, és meg akarja tartani... akkor én sem ellenkeznénk, mivel amúgy is vele képzelem el a jövőmet. Persze nehéz lenne, de biztos vagyok benne, hogy a szüleink támogatnának, és végülis a gyerek sokkal több örömet adna, mint amennyi nehézséggel/kiadással járna.

Szóval én így látom, ha elég jó a kapcsolatotok és közös jövőt terveztek, akkor lehet hogy a barátod is belemegy...

2012. júl. 15. 10:58
 12/26 anonim ***** válasza:
Biztos hogy el akarnám vetetni vele. Megértem, hogy ezt rossz átélni, de se nem tervezek gyereket, se nem lenne anyagi biztonság. Ezért nem is kellene gyerek. Vele maradnék, ha elvetetné. Ha meg akarja tartani, akkor elgondolkodnék erősen hogy most mitévő legyek. :/
2012. júl. 15. 10:58
 13/26 anonim ***** válasza:
én ugyan kicsit idősebb vagyok (30f) de ha így alakult volna én örültem volna neki nagyon. Más kérdés a párom mit szólt volna hozzá. Ha ő is megtartotta volna akkor boldogság, ha ő nem, akkor abban támogattam volna, s bár nem tudom mit éreztem volna, se így se így nem hagytam volna el a lányt!
2012. júl. 15. 11:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Nagy szarban vagy szegénykém, de a problémát ketten okoztátok és így kettőtöknek kell megoldani. Hárman viselitek a döntés következményeit. Ne vállald fel egyedül ezt a felelősséget.
2012. júl. 15. 11:06
 15/26 anonim ***** válasza:

Ha felmerül benned a gondolat is, hogy esetleg a párod elhagyna emiatt, akkor én végiggondolnám a helyedben, hogy miért is jutott ez eszembe. Csak mert még nem tartotok ott, hogy ilyesmiről beszéljetek vagy egyszerűen a ti kapcsolatotokba egyáltalán nem férne bele egy gyerek?

Gyereket csak egy biztos párkapcsolatra lehet szülni, szerintem. Én is abortusz ellenes vagyok egyébként, de csak biztos párkapcsolat esetén tartanám meg, ha úgy adódna. 26N

2012. júl. 15. 11:09
 16/26 A kérdező kommentje:

Azért jutott eszembe, mert még alig egy éve járunk csak, ez fel se merült. Szeretem a barátomat, és ő is engem. De fogalmam sincs, hogy mit gondol a gyerekekről, akar-e gyereket valaha egyáltalán, vagy hogy elég érettnek érzi-e magát hozzá.

Egyedül is fel tudnám nevelni, mert megvan hozzá az anyagi hátterem, de... szeretném, ha a gyerekemnek lenne apja is. (Ha már nekem nem nagyon volt...)

2012. júl. 15. 11:13
 17/26 anonim ***** válasza:
15%
Ezért nem szabad házasság előtt szexuális életet élni! Ha vigyáztál volna a tisztaságodra, most nem lenne ilyen baj!
2012. júl. 15. 11:20
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért huszonévesen, egyéves kapcsolatnál szerintem már érdemes tudni a másikról, hogy valaha akar-e gyereket. Nem feltétlenül kell arról beszélni, hogy "jaj majd mikor gyerekeink lesznek", de az nekem picit furának hangzik, hogy egy 26-28 éves pasiról egy év együttlét után még azt sem tudod, hogy egyáltalán a jövőben szeretne-e családot gyerekkel, vagy nem.
2012. júl. 15. 11:22
 19/26 anonim ***** válasza:

16-os vagyok. Megértelek, ez egy óriási döntés. De tényleg nem kell egyedül döntened, beszéld meg a barátoddal. Talán az segít a beszélgetésben, ha szétválasztjátok a két témát: a párkapcsolat és a gyerek témát. Igen, ezen múlhat a párkapcsolatotok is a jövőben.

Meg lehet őt is érteni, ha még nem akarna esetleg. Azt gondold végig, ti ketten, ha úgy döntenétek, hogy igen, anyagilag, de elsősorban érzelmileg meg tudnátok-e adni egy gyereknek, ami kell hosszútávon. Miben változtatná meg az életeteket? beszéljetek át minden részletet, ki-ki hogy gondolja! Ebből majd látjátok, hogy menne-e, ha csak feltételesen végig gondoljátok!

2012. júl. 15. 11:33
 20/26 anonim ***** válasza:

Én biztosan tudom, hogy nekem nem kell gyerek.

Engem kiidegelnek, semmi kedvem ilyesmihez.

Ha meg valahogy meg is zsarolnának, akkor sem kéne, inkább gyerektartás hébe-hóba.

22f

2012. júl. 15. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!