Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annak az oka, hogy a férfiak örülnek, amikor a párjuk bejelenti, hogy terhes, aztán a szülés előtt elhagyják őket?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ilyet olvasok itt, hogy a pasik is örülnek a babának, de mire a szülésre kerül a sor, sokszor a nők már egyedül vannak. Mi kell ahhoz, hogy egy férfi ezt meglépje? Nyílván azért akarja a babát, mert rendben van a kapcsolat,mi az ami ennyire elronthatja a dolgokat pár hónap alatt? Elsősorban férfiak válaszát várom, de terészetesen bárki válaszát szívesen veszem.
Köszönöm.
2008. nov. 18. 21:41
1/4 anonim válasza:
Én ugyan nem férfi vagyok hanem nő, és lehet hogy rosszul gondolom de szerintem az elején, amikor a nő bejelenti hogy terhes akkor az még nem egy kézzel fogható dolog, elvi síkon van az egész, a férfi ilyenkor még örül, boldogan tervezget. Aztán a terhessség 9 hónapja alatt fokozatosan konkretizálódik a dolog. A férfinak szembesülnie kell a rengeteg változással, amit nem mindenki él meg pozitívan. Megváltozik a párja fizikailag, lelkileg, teljesen ráhangolódik a babára, az egész életük a baba körül forog, kevesebb idő, energia marad kettőjükre és a férfi rájön hogy ez már bizony így lesz nagyon hosszú ideig és akkor sokan berezelnek és lelépnek.Sokan nem akarnak lemondani az önző, kényelmes életükről. Persze nem általánosítok, nem mindegyik ilyen, vannak felelősségteljes férfiak is.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj, hogy míg a pasi lelép és él tovább felelőtlenül, sok esetben még a gyerekét sem látogatja és nem is fizet utána, addig ezt egy nő nem teheti meg. És itt nem arról van szó. hogy neki is meg kéne tenni, de gondolom egy nőnek sem egyszerű az anyaság, hiszen már maga a terhesség 9hónapja sem könnyű és neki is ott van, hogy hirtelen felelősséggel tartozik valakiéért, aki szinte csak rá számíthat. Egy nőnek ezt mégis fel kell dolgozni és meg kell vele bírkóznia. A férfiakban miért nincsen annyi, hogy ez nem csak nekik jelent változást? Miért nincsen bennük felelősség? Miért hiszik azt, hogy csak szórakozhatnak bárkivel,és ha éppen unják a dolgot vagy megijednek, akkor tök egyszerűen leléphetnek? Azért egy gyerek nem j áték, és a mai világban borzasztóan nehéz egyedül felnevelni egy gyermeket.
2008. nov. 18. 22:09
3/4 anonim válasza:
Azert mert egy gyerek vallalasa tobbet jelent annal, hogy hopp terhes vagyok. Ezt meg kell tervezni, keszen kell ralenni, amikor mar nem az szamit, hogy hol bulizok, mennyit, hova megyek nyaralni, amikor mar csaladra vagyik az ember. Sok ferfinal ez kesobb jon el, mert akkor mar a gyerekre kell penz is. A noknel meg jon az anyai oszton, nem is beszelve arrol, hogy sok no a gyerekkel akarja a fefit hozza lancolni. Szoval amig nincs kesz valaki gyerekre, azon az sem valtoztat, hogy nem vedekeznek jol es a no terhes lesz, az ok, hogy a no fel az abortusztol, meg nem akar gyereket olni, de a fefi ettol meg nem akar gyereket. Itt emlitenem meg, hogy bizony tevhit az, hogy a fefi vedekezzen, manapsag egyenlo, ha nem nagyobb a felelosseg a nonel. Meg kell gondolni, mikor szul az ember gyereket.
4/4 anonim válasza:
Én a magam részéről csak annak a férfinak szülök gyereket, aki elvesz feleségül. Szerencsére akadt ilyen :)
Másik: szerintem a fent említett esetekben a férfi már a bejelentéskor sem örült a gyereknek, hanem úgy volt vele, h " na jó, legyen..", csak ekkor még valóban nem fogja fel, hogy ez mennyi munka és felelősség. Amúgy iszonyat gerinctelen aki ilyet tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!